ΧΑΘΗΚΑΝ

ΒΡΕΘΗΚΑΝ

ΖΗΤΟΥΝ ΣΠΙΤΙ

Statistics

OS : Linux s

PHP : 5.2.13

MySQL : 5.0.90

Time : 10:41

Caching : Enabled

GZIP : Enabled

Members : 271

Content : 102

Web Links : 29

Content View Hits : 9886

Home 52 some tips for you to be together forever Pet Detective 52 some tips for you to be together forever Μερικές συμβουλές για να είστε Πάντα Μαζί…..


Pet DetectiveΜερικές συμβουλές για να είστε Πάντα Μαζί…..


User Rating:52 some tips for you to be together forever52 some tips for you to be together forever52 some tips for you to be together forever52 some tips for you to be together forever52 some tips for you to be together forever / 0


PoorBest 

Μερικές συμβουλές για να είστε Πάντα Μαζί…..

pet detective banner

1.Να φοράτε πάντα ταυτότητα στο σκύλο ή τη γάτα σας, με το κινητό σας τηλέφωνο γραμμένο επάνω.

Αν την καταστρέφει ή τη χάνει, αγοράστε μια κοντή, να μην τη φτάνει με το στόμα του ή ράψτε το κατά μήκος του κολάρου. Μπορείτε να γράψετε και απ τη μέσα μεριά του κολάρου, με μαρκαδόρο, το τηλέφωνο σας.

 2.Βάλτε ηλεκτρονική ταυτότητα (microchip) στο ζώο σας και σιγουρέψτε ότι έχει καταχωρηθεί στη βάση δεδομένων του Κτηνιατρικού Συλλόγου.

 3.Αν έχετε κήπο φροντίστε να κλείσετε τυχόν ανοίγματα ή τρύπες στο φράχτη και όποιο άλλο σημείο απ’ όπου μπορεί να φύγει το ζώο, με συρματόπλεγμα.

 4.Στειρώστε τα ζώα σας. Τα αρσενικά έχουν τάσεις φυγής για ζευγάρωμα αλλά και η θηλυκιά μπορεί να παρασυρθεί από μια παρέα… εραστών.

 5.Να έχετε πάντα δεμένο με λουρί το σκύλο σας στις βόλτες. Να μην τον αφήνετε να κάνει μόνο του βόλτα, αφήνοντας την αυλόπορτα ανοιχτή.

 6.Όταν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο να έχετε πάντα σε κλουβί το ζώο ή περιορισμένο Πολλά έχουν την τάση να πηδούν από το αυτοκίνητο! Όταν κάνετε στάση, να τον κατεβάζετε πάντα με λουρί για βόλτα.

 7.Πρωτοχρονιά & Ανάσταση, να έχετε τα ζώα σε ασφαλή χώρο, καθώς τα βαρελότα τα τρομάζουν και τα κάνουν να το βάζουν στα πόδια.

 8.Καλό θα ήταν να μην εμπιστεύεστε τα ζώα σας σε άλλους, όταν φεύγετε για διακοπές. Προσπαθήστε να επιλέξετε έμπειρο άτομο για να το φροντίζει, αν δεν μπορείτε να το πάρετε μαζί.

Ευχαριστούμε θερμά για την βοήθεια τους το lostandfoundanimals.blogspot.com και το Ελληνικό Ταμείο Μέριμνας Ζώων

 


Hot Tips

Banner

Banner

BannerWho’s Online

We have 80 guests online
Δημοσκόπηση

Διακοπές… μαζί ή μόνοι;;

 
Poster for Abuse

Sign our Petition

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΥΡΕΙΑΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΝ

 

 

Sign Our Petition

 

Partners

Banner

Banner

Banner

52 some tips for you to be together forever Subscribe in a reader

TOP