ΧΑΘΗΚΑΝ

ΒΡΕΘΗΚΑΝ

ΖΗΤΟΥΝ ΣΠΙΤΙ

Statistics

OS : Linux s

PHP : 5.2.13

MySQL : 5.0.90

Time : 18:46

Caching : Enabled

GZIP : Enabled

Members : 1447

Content : 111

Web Links : 29

Content View Hits : 31463
sex izle sex izle sex izle sex izle sikis izle porn watch


Home 85 tilemarathonios Δράσεις 85 tilemarathonios Τηλεμαραθώνιος Ενημέρωσης & Αγάπης για τα Ζώα


ΔράσειςΤηλεμαραθώνιος Ενημέρωσης & Αγάπης για τα Ζώα


User Rating:85 tilemarathonios85 tilemarathonios85 tilemarathonios85 tilemarathonios85 tilemarathonios / 1


PoorBest 

Μετά από μία πρώτη κρούση  επί παντός επιστητού σε σχέση με την υλοποίηση ενός ζωοφιλικού – φιλοζωικού έργου στην ελληνική επικράτεια, για την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης των ζώων στην χώρα μας,  διοργανώνουμε μαζί με 32 φιλοζωικά σωματεία από όλη την Ελλάδα, 6 εθελοντικές ομάδες και περίπου 30 εθελοντές Τηλεμαραθώνιο Ενημέρωσης και Αγάπης για τα Ζώα.

Η προσπάθεια αυτή αφορά την πολύ άσχημη κατάσταση διαβίωσης των ζώων στην πατρίδα μας (ιδιαίτερα των αδέσποτων), καθώς και στα συχνά και πολλές φορές πρωτοφανούς βαναυσότητας περιστατικά κακοποιήσεων, δηλητηριάσεων, εγκαταλείψεων, θανάτων από ασιτία και άλλου είδους αγριοτήτων σε βάρος τους, από «συνανθρώπους» μας.

Η κατάσταση αυτή, καθαυτή, από την μια πλευρά είναι ανήθικη και απάνθρωπη για τους φίλους μας τα ζώα, και από την άλλη δεν τιμά την αξιοπρέπεια της ίδια της ύπαρξής μας.

Επιπροσθέτως, στη σημερινή εποχή της ταχύτατης διάδοσης της πληροφόρησης, δυσφημεί τη χώρα μας διεθνώς, αναδεικνύοντας παράλληλα ένα σοβαρό κοινωνικό, πολιτιστικό και περιβαλλοντικό έλλειμμα της ελληνικής πολιτείας και κοινωνίας.

Είμαστε από εκείνους που πιστεύουν ότι απαιτείται επιτέλους μια σοβαρή φιλοζωική πολιτική εκ μέρους της οργανωμένης πολιτείας και ταυτόχρονα ευαισθητοποίηση και αλλαγή στάσης εκ μέρους όλων των πολιτών απέναντι στα ζώα (οικόσιτων και της άγριας φύσης), που αποτελούν αναπόσπαστο και ζωτικό μέρος του όλου οικοσυστήματος και περιβάλλοντος της πατρίδας μας.

 

Προς την κατεύθυνση αυτή, έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια, για την διοργάνωση μιας πολύωρης ενημερωτικής τηλεοπτικής εκπομπής, ενός Τηλεμαραθώνιου Ενημέρωσης και Αγάπης για τα Ζώα, με σκοπό την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και την αλλαγή της στάσης της απέναντί τους.

 

Επί του παρόντος, οι αρμόδιοι για την διοργάνωση της προσπάθειας αυτής, επεξεργάζονται τα θέματα του Τηλεμαραθώνιου (που προέκυψαν από την εμπειρία όλων μας και μέσα από τις πλέον δημοκρατικές και συμμετοχικές διαδικασίες), της συμμετοχής εξεχόντων δημοσίων προσώπων, που με την παρουσία τους κατά την διάρκεια του Τηλεμαραθώνιου, μπορούν να επηρεάσουν θετικά την κοινή γνώμη και της αναζήτησης χορηγών, έτσι ώστε να μπορέσει να καταστεί δυνατή η πραγματοποίηση της εκπομπής.  Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί επαφές με μεγάλες εταιρίες και η ΔΕΠΑ Α.Ε. είναι ο πρώτος χορηγός μας, ενώ στην αμέσως επόμενη χρονική περίοδο η δράση μας, θα επικεντρωθεί και στις επαφές για την εύρεση του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού (επιθυμία μας να συμπράξουν περισσότεροι από ένας τηλεοπτικοί  και ραδιοφωνικοί σταθμοί) στην οποία θα πραγματοποιηθεί ο Τηλεμαραθώνιος.

 

Τα ζώα αποτελούν τους «συνταξιδιώτες μας» στο ταξίδι της ζωής και ο άνθρωπος οφείλει να προσπαθήσει για την απαιτούμενη αειφόρο οικολογική ισορροπία, με σεβασμό και αξιοπρέπεια στην διαβίωση κάθε μορφής έμβιας ζωής. 

Γιατί ένας κόσμος δίχως ζώα θα είναι ένας άδειος κόσμος.

 

Εκ της συντονιστικής επιτροπής του Τηλεμαραθώνιου

Πάνος Καφφές  και Χριστιάνα Μπέργκ

n This e-mail address is being protected from spambots, you need JavaScript enabled to view it
“>panoskaffes@yahoo.gr

This e-mail address is being protected from spambots, you need JavaScript enabled to view it

 


Hot Tips

Banner

Banner

BannerWho’s Online

We have 5 guests online
Poster for Abuse

Sign our Petition

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΥΡΕΙΑΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΝ

 

 

Sign Our Petition

 

Follow me on Facebook

Follow me on Facebook
Επιτυχίες

Partners

Banner

Banner

Banner

85 tilemarathonios Subscribe in a reader