** Κακοποιήσεις **

ΝΕΑ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΔΕΣΠΟΤΟΥ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ!

 

Δυστυχώς άλλο ένα αδέσποτο βρήκε φριχτό  θάνατο με πανομοιότυπο τρόπο με αυτό των Χανίων:

Δείτε το e-mail που μου έστειλε η Εlena Aris:

Ο άμοιρος σκυλάκος βρέθηκε νεκρός στο δρόμο που οδηγεί από τη λεωφόρο Λαυρίου, στη περιοχή των Γλυκών Νερών, προς τη ΣΔΑΜ και το Μοναστήρι του Αγ. Ιωάννου.

Στο πίσω πόδι του ήταν δεμένο χοντρό σύρμα, που χρησιμοποιήθηκε για να σύρουν το ζώο μέχρι το σημείο που βρέθηκε και όπου προφανώς ξεψύχησε. Το πρόσωπό του είχε πολτοποιηθεί από τη τριβή, καθώς και οι όρχεις του, η κοιλιά του, η μία άρθρωση, στην οποία είχε φανεί το κόκκαλο και τα μάτια του ήταν γεμάτα αίμα, γεγονός που υποδηλώνει ότι το άτυχο ζώο πριν το θάνατό του είχε κρεμαστεί από το σύρμα, με το κεφάλι προς τα κάτω.

Ένα θέαμα αποτρόπαιο, άλλος ένας κρίκος στη μακάβρια αλυσίδα των βασανισμένων ζώων που κοσμούν τη "πολιτισμένη" Ελλάδα του 21ου αιώνα.

ΛΗΟ, ΒΑΛΙΑ, ΚΡΗΤΗ-σκυλιά, άλλα πεταμένα ζωντανά σε πηγάδια, άλλα σουβλισμένα, ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ, ΝΗΣΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΑΙΘΡΟΣ, όλη η ΕΛΛΑΔΑ, εξολοθρεύει με διάφορους τραγικούς τρόπους, τα αδέσποτα ζώα της. Αυτά που εμείς οι ίδιοι εγκαταλείπουμε στους δρόμους, με ελαφρά τη καρδία, αδιαφορώντας γιά τη ΄τύχη τους.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!Εφαρμόστε τους Νόμους. Ας σταματήσει η ατιμωρησία.

Κύριε Κιλτίδη, ας γίνεται η τοποθέτηση της ηλεκτρονικής ταυτότητας ΔΩΡΕΑΝ.

Στους χαλεπούς καιρούς μας και τα 40 Ευρώ, είναι πολλά.

Δώστε το δικαίωμα στους Δήμους να ελέγχουν τα ιδιόκτητα ζώα και να βάζουν τσουχτερά πρόστιμα στους ιδιοκτήτες που αρνούνται να βάλουν ηλεκτρονική ταυτότητα. Κανείς δε τιμωρείται για τίποτα.

Η Ελληνική καθημερινή τραγωδία του βασανισμού και της θανάτωσης των πιο πιστών φίλων του ανθρώπου, είναι ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ.

Όσοι αντέχετε δείτε τις φωτός.

Όχι δεν είναι αιματοβαμμένες αλλα ότι και να’ναι είναι οι φωτός ενός αδικοχαμένου ζώου….

 

 


Επιστροφή