Αυτά είναι τα 3 ζευγάρια που παρ’ ότι δεν άντεξαν στον χρόνο, ο χωρισμός τους έγινε viral - BORO από την ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ
CELEBRITIES

Αυτά είναι τα 3 ζευγάρια που παρ’ ότι δεν άντεξαν στον χρόνο, ο χωρισμός τους έγινε viral – BORO από την ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ


Taylor Swift και Harry Styles

Η Taylor Swift, εκτός από πολύ επιτυχημένη καριέρα, έχει και την φήμη της “ακατάλληλης για σχέση” αφού οι φορές που έχει χωρίσει και έχει γράψει τραγούδι για τους πρώην της, δεν μετριούνται στα δύο χέρια.

Ένας από τους πιο γνωστούς χωρισμούς, ήταν και εκείνος με τον Harry Styles. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο τους ήταν μαζί το από το 2012-2013.

Στα τέλη της ίδιας χρονιάς και μετά από έναν επεισοδιακό χωρισμό, η Taylor γράφει τραγούδι με τίτλο “Ήξερα πως ήσουν μπελάς”. Το μαρτύριο όμως για τον Harry, δεν τελειώνει εκεί αφού η ίδια άνοιξε τα βραβεία Grammys με ένα νέο τραγούδι κατά του πρώην της, με τίτλο “Δεν πρόκειται να είμαστε ποτέ ξανά μαζί”. Τέτοιες κινήσεις στα Grammies είναι πολύ γνωστές, αφού κατά καιρούς έχουν γίνει και από άλλους καλλιτέχνες. Όμως τα επόμενα δύο περιστατικά ξεπερνούν κάθε όριο έχθρας, με πρώτο και καλύτερο την δήλωση της Taylor στην απονομή, όπου ευχαρίστησε μέσα από τα βάθυ της καρδιάς της τον πρώην της, γιατί της χάρισε το πολυπόθητο βραβείο Grammy. Το κερασάκι όμως στην τούρτα, ήταν η ατάκα της ίδιας, όπου φανερά εκνευρισμένη και μπροστά στις κάμερες είπε “βούλωσε το”, όταν ο πρώην της Harry Styles ευχαριστούσε το κοινό για το βραβείο που μόλις είχε κερδίσει.

Perrie Edwards και Zayn Malik