Αυτά είναι τα 3 ζευγάρια του Hollywood, που παρά την μεγάλη διαφορά ηλικίας, είναι μαζί και ευτυχισμένοι - BORO από την ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ
CELEBRITIES

Αυτά είναι τα 3 ζευγάρια του Hollywood, που παρά την μεγάλη διαφορά ηλικίας, είναι μαζί και ευτυχισμένοι – BORO από την ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ


Μελ Γκίμπσον

Ο Μελ Γκίμπσον αποτελεί έναν από τους πιο διάσημους και ταλαχτούχους ηθοποιούς και σκηνοθέτες παραγωγούς της Αμερικής. Κάποιες από τις ταινίες για τις οποίες είναι γνωστός, είναι το Μάντ Μαξ και Φονικό όπλο, ενώ έχει σκηνοθετήσει και πρωταγονιστήσει στο Braveheart όπου κέρδισε και Όσκαρ. Το 2004 σκηνοθέτησε και έκανε την παραγωγή για τα Πάθη του Χριστού, όπου σημείωσε τεράστια επιτυχία.

Από το 2014, ο 65χρονος Γκίμπσον έχει σχέση με την πρώην πρωταθλήτρια της ιππασίας και συγγραφέα Rosalind Ross. Η Ross γέννησε τον γιο τους και το ένατο παιδί του Γκίμπσον, Lars Gerard, στις 20 Ιανουαρίου 2017 στο Λος Άντζελες.

Η ίδια είναι 30 ετών και λόγω του τεράστιου χάσματος ηλικίας τους, το ζευγάρι αντιμετώπισε αρκετή κριτική μέσα στα χρόνια.