Αυτοί είναι οι 3 celebrities που βρήκαν την δύναμη και μίλησαν δημόσια για τον ιο του HIV και το AIDS - BORO από την ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ
CELEBRITIES

Αυτοί είναι οι 3 celebrities που βρήκαν την δύναμη και μίλησαν δημόσια για τον ιο του HIV και το AIDS – BORO από την ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ


Γκρέγκ Λουγκάνις

Είναι ο μόνος άντρας αθλητής και ο δεύτερος καταδύτης στην ιστορία των Ολυμπιακών αγώνων, που σάρωσε τα μετάλλια στις καταδύσεις σε συνεχόμενες Ολυμπιάδες.

Ο Λουγκάνις είναι επίσης ένα από τα πιο διάσημα πρόσωπα της καμπάνιας ευαισθητοποίησης για τον ιό HIV. Διαγνώστηκε με HIV το 1988 και έκτοτε χρησιμοποίησε θετικά το πάθος του για τις καταδύσεις, όπου πήρε δύναμη και προχώρησε.

Πιο συγκεκριμένα, είχε δηλώσει στο ESPN το 2016: ” Ο γιατρός μου με συμβούλεψε ότι το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσα να κάνω για την υγεία μου, τόσο τη σωματική όσο και τη ψυχική, είναι να συνεχίσω τους Ολυμπιακούς αγώνες. Η κατάδυση ήταν το πιο θετικό πράγμα που μου συνέβη, ήταν η κινητήριος δύναμη μου. Έπασχα από κατάθλιψη και τις μέρες που είχα ρεπό, δεν σηκωνόμουν από το κρεβάτι, έμενα όλη την ημέρα εκεί. Όσο είχα κάτι στο ημερολόγιο, τότε όλα έφτιαχναν. ”