Αυτή είναι η νέα τάση στα αρώματα – Newsbeast
WOMEN

Αυτή είναι η νέα τάση στα αρώματα – Newsbeast


Όταν καταλήξει κανείς στο άρωμα που τον αντιπροσωπεύει μετά από πολλές δοκιμές και αλλαγές, εκείνο το άρωμα που τονίζει την προσωπικότητά του και συμπληρώνει το στιλ του, είναι αρκετά δύσκολο να το αλλάξει.

Και ενώ μέχρι πρότινος οι περισσότεροι διάλεγαν αρώματα του φύλου τους, τα τελευταία χρόνια αυτό δείχνει να αλλάζει, με την ταυτότητα των αρωμάτων να διαφοροποιείται.

Ανδρόγυνα αρώματα για γυναίκες, βέβαια, υπήρχαν πάντα. Ωστόσο, εδώ και αρκετό καιρό αναδεικνύονται σε best sellers επιλογές τα unisex αρώματα, που μπορούν να φορεθούν τόσο από γυναίκες, όσο και από άνδρες.

Με τον κόσμο της ομορφιάς γενικότερα να προάγει και να προωθεί τις τελευταίες σεζόν ένα πιο natural προφίλ ομορφιάς, ο κόσμος των αρωμάτων δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει, λανσάροντας ουδέτερα αρώματα, που δεν μπορεί να προσδιορίσει κάποιος αν απευθύνονται σε γυναίκες ή άνδρες.

Δεν είναι, μάλιστα, λίγα εκείνα τα brand ομορφιάς που προτείνουν τον συνδυασμό ακόμη και δύο αρωμάτων για τέλειο και ακαταμάχητο αποτέλεσμα, ενώ λανσάρουν ως άρωμα της εκάστοτε σεζόν προτάσεις που μπορούν να φορεθούν και από τα δύο φύλα.

Η νέα τάση στο χώρο της ομορφιάς, λοιπόν, είναι η ολοένα και μεγαλύτερη προώθηση των unisex αρωμάτων, τα οποία αναλόγως τον τύπο δέρματος του καθενός αναδεικνύουν και διαφορετικές πρωταγωνιστικές νότες.

Source link

Μάνια Ντέλου

Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *