Aιφνιδιαστικός χωρισμός για το πρωθυπουργικό ζεύγος Τριντό: Love story χωρίς happy end, γιατί τα παιδιά θα μείνουν με τον πατέρα;
CELEBRITIES

Aιφνιδιαστικός χωρισμός για το πρωθυπουργικό ζεύγος Τριντό: Love story χωρίς happy end, γιατί τα παιδιά θα μείνουν με τον πατέρα;


Ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό και η σύζυγός του Σοφί ανακοίνωσαν αιφνιδιαστικά σήμερα ότι χωρίζουν, έπειτα από 18 χρόνια γάμου.

Ο Τριντό, 51 ετών και η Σοφί Γκρεγκουάρ-Τριντό, 48 ετών, παντρεύτηκαν στα τέλη Μαΐου 2005 και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον 15χρονο Xavier, την 14χρονη Ella-Grace και τον 9χρονο Hadrien.

«Η Σοφί και εγώ θέλουμε να μοιραστούμε το γεγονός ότι έπειτα από πολλές ουσιαστικές και δύσκολες συζητήσεις, αποφασίσαμε να χωρίσουμε» ανέφερε ο Τριντό στο Instagram. Η σύζυγός του ανήρτησε ένα σχεδόν πανομοιότυπο μήνυμα στον δικό της λογαριασμό στην ίδια πλατφόρμα.

Το γραφείο του Καναδού πρωθυπουργού ανακοίνωσε ότι οι δυο τους έχουν ήδη υπογράψει μια νομική συμφωνία. «Εργάστηκαν για να διασφαλίσουν ότι έχουν γίνει όλα τα νομικά και ηθικά βήματα σε ό,τι αφορά την απόφασή τους να χωρίσουν και θα συνεχίσουν να το κάνουν και στο μέλλον», προστίθεται σε αυτήν την ανακοίνωση.

Ένας αξιωματούχος που γνωρίζει το θέμα είπε ότι ο Τριντό θα συνεχίσει να ζει στο Rideau Cottage στην Οτάβα, όπου ζει από το 2015, και τα παιδιά θα ζουν κυρίως εκεί για να διατηρήσουν τη σταθερότητα.

Ο αξιωματούχος είπε ότι έχει μετακομίσει σε ένα ξεχωριστό σπίτι στην Οτάβα, αλλά θα περνά χρόνο στο Rideau Cottage κατά περιόδους, ακόμη και όταν ταξιδεύει. Ο αξιωματούχος μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας επειδή δεν είχαν εξουσιοδότηση να μιλήσουν δημόσια.

Αφότου ανέλαβε την πρωθυπουργία, στα τέλη του 2015, ο Τριντό εμφανιζόταν πολύ συχνά με τη Σοφί σε κοινωνικές εκδηλώσεις και σε ταξίδια στο εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια όμως εκείνη περιόρισε τις κοινές εμφανίσεις τους. Πάντως, ταξίδεψαν στο Λονδίνο τον Μάιο για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου και εμφανίστηκαν μαζί κατά την επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν στον Καναδά, στα τέλη Μαρτίου.

Ο Τριντό παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα και θεάθηκε την ίδια νύχτα στο μετρό του Τορόντο, όμως δεν είχε καμία άλλη προγραμματισμένη δημόσια εμφάνιση τις δύο τελευταίες ημέρες.

«Παραμένουν μια δεμένη οικογένεια και η Σοφί και ο πρωθυπουργός επικεντρώνονται στην ανατροφή των παιδιών τους σε ένα ασφαλές, στοργικό περιβάλλον. Η οικογένεια θα κάνει μαζί διακοπές, από την επόμενη εβδομάδα», προστίθεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του Τριντό, ζητώντας να προστατευθεί η ιδιωτική ζωή τους.

Ο Τριντό είναι ο δεύτερος πρωθυπουργός που ανακοίνωσε χωρισμό ενόσω ήταν στην εξουσία

Ο πατέρας του, Pierre Trudeau, και η μητέρα του, Margaret Trudeau, χώρισαν το 1979 και πήραν διαζύγιο το 1984 κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους του πρεσβύτερου Trudeau στο γραφείο του πρωθυπουργού.

Η Μάργκαρετ Τριντό έγραψε στα απομνημονεύματά της ότι είχε ειδύλλιο με τον γερουσιαστή Τεντ Κένεντι. Κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης του 1977 στην Ουάσιγκτον, DC με τον Pierre, κάθισε ακούγοντας την ομιλία του συζύγου της ενώπιον του Κογκρέσου, ενώ ένιωθε «διχασμένη ανάμεσα σε μια έντονη ανάγκη για αυτόν και μια λαχτάρα για τον Ted Kennedy». Η Μάργκαρετ έγραψε ότι ερωτεύτηκε τον Κένεντι αφού τον γνώρισε λίγα χρόνια νωρίτερα. Είπε στον Κένεντι ότι «δεν είχε καταστρέψει τον γάμο μου, αλλά ότι τον είχα χρησιμοποιήσει για να με βοηθήσει να καταστρέψω έναν γάμο που είχε ήδη τελειώσει».

Μόλις εβδομάδες αργότερα, η Μάργκαρετ, η οποία είχε τότε αδιάγνωστη ψυχική ασθένεια, άφησε τον σύζυγό της για πάρτι με τους Rolling Stones στο Τορόντο. Ο γάμος τελείωσε αμέσως μετά από αυτό.

Ο Τζάστιν, ο οποίος ήταν παιδί όταν χώρισαν οι γονείς του, έγραψε στο βιβλίο του “Common Ground” το 2014 ότι η δημόσια ζωή έκανε το δικό της. «Ήξερα, ακόμη και τότε, ότι οι απαιτήσεις που επέβαλε η ζωή των γονιών μου τους επηρέαζαν πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο άγχος της γονεϊκότητας», έγραψε.

Ο Τζάστιν Τριντό διοχέτευσε τη δύναμη του αστεριού του φιλελεύθερου πατέρα του όταν κέρδισε για πρώτη φορά το αξίωμα το 2015. Τα σκάνδαλα, η κούραση των ψηφοφόρων και ο οικονομικός πληθωρισμός έχουν επηρεάσει τη δημοτικότητά του μετά από οκτώ χρόνια στην εξουσία.

To love story χωρίς happy end

Ενώ σταμάτησαν να μιλούν καθώς μεγάλωναν – και οι δύο πήγαιναν στο κολέγιο και ξεκινούσαν τις δικές τους επαγγελματικές διαδρομές – οι δυο τους επέστρεψαν ο ένας στη ζωή του άλλου αφού κατά σύμπτωση τους ανατέθηκε να συνδιοργανώσουν ένα γκαλά το 2003.

Αμέσως, ήταν σαφές ότι υπήρχε σύνδεση – αλλά η Σόφι έμεινε απενεργοποιημένη από τον πολιτικό αφού του έστειλε ένα μήνυμα και εκείνος το αγνόησε εντελώς μετά το συμβάν.

Ο Justin εξήγησε αργότερα ότι δεν τον ενδιέφερε να κάνει σχέση εκείνη την εποχή – αλλά όταν οι δυο τους έπεσαν τυχαία στον δρόμο μήνες αργότερα, ένιωθε σαν να ήταν μοιραίο.

Στο πρώτο τους ραντεβού, ο μελλοντικός πρωθυπουργός αποσπάστηκε τόσο πολύ από τα συναισθήματά του για τη Σόφι που χτύπησε με το κεφάλι σε έναν στύλο.

Εκείνο το βράδυ, παρόλο που πέρασαν μόνο λίγες ώρες ο ένας με τον άλλο (ως ενήλικες), ανακοίνωσε ότι «θα περνούσαν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί» και οι δυο τους «ξέσπασαν σε κλάματα».

Ο Τζάστιν έκανε πρόταση γάμου ένα χρόνο αργότερα, και η στιγμή που γονάτισε φαινόταν σαν να βγήκε από παραμύθι – σκεφτείτε κεριά, ροδοπέταλα και όλη αυτή τη τζαζ. Και όταν παντρεύτηκαν το 2005, ο γάμος ήταν τουλάχιστον πριγκιπικός.

Αλλά καθώς ο Τζάστιν συνέχισε να συνεχίζει την καριέρα του στην πολιτική, αυτό άσκησε πίεση στον έρωτά τους. Η Sophie παραδέχτηκε ότι στην αρχή αγωνιζόταν να προσαρμοστεί σε μια ζωή στο προσκήνιο και όταν έγινε πρωθυπουργός το 2014 και αναγκάστηκαν να μετακομίσουν στα επίσημα κυβερνητικά γήπεδα, δυσκολεύτηκε να κάνει τη νέα τους κατοικία σαν το σπίτι τους.

Γνωρίζονταν από παιδιά

Ο Τζάστιν και η Σόφι γνώριζαν ο ένας τον άλλον από όταν ήταν παιδιά, αφού η Σόφι ήταν συμμαθήτρια με τον μικρότερο αδερφό του Τζάστιν, Μισέλ – ο οποίος πέθανε τραγικά σε χιονοστιβάδα το 1998, σε ηλικία 23 ετών.

Περνούσε ώρες στο σπίτι της οικογένειας Τριντό. Είχε μάλιστα το πρώτο της φιλί με τον Τζάστιν όταν ήταν μικροί – χωρίς να ξέρει ότι μια μέρα θα μεγάλωνε για να τον παντρευτεί. «Είχαν μια πολύ ωραία πισίνα με τραπέζια και σχοινιά και μπορούσαμε να παίξουμε τον Ταρζάν για ώρες», θυμάται η ίδια στο Maclean’s. «Θα κρυβόμασταν στην ντουλάπα για να έχουμε το πρώτο μας φιλί».

Με τα χρόνια, χώρισαν – αλλά επέστρεψαν ο ένας στη ζωή του άλλου τον Ιούνιο του 2003, όταν τους ανατέθηκε να συνδιοργανώσουν τη μπάλα Grand Prix της Mercedes-Benz μαζί ως ενήλικες.

Υπήρχε μια σαφής χημεία μεταξύ τους

«Γελάσαμε, κάναμε πλάκα και υπήρχε μια σαφής χημεία μεταξύ μας. Και κατά κάποιο τρόπο συνειδητοποίησα, «Εντάξει, αυτός είναι κάποιος που πρέπει να πάρω στα σοβαρά», είπε η Sophie για την επανένωση τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, npr, dailymail

Source link

Μάνια Ντέλου

Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *