** Αρχική Σελίδα ** // Επικοινωνία //
 

Add to Google Toolbar

Rss Himaira.gr News

 

Άρθρα

«Η υιοθεσία σκύλου είναι απλή πράξη και την ζωή όλων μας βάζει σε τάξη!»

Οκτώ χαριτωμένες φατσούλες –όχι ρατσούλες, κουτάβια που περισυνέλλεξαν τα ειδικά συνεργεία του Δήμου Αθηναίων ψάχνουν σπίτι και ανάδοχους γονείς.

Μαζί τους –και μαζί με όλα τα αδέσποτα ζώα του προγράμματος του Δήμου Αθηναίων που φιλοξενούνται προσωρινά στη στέγη του Δήμου Αθηναίων στο Μαρκόπουλο- ψάχνουμε κι εμείς ανθρώπους με αγάπη και διάθεση να προσφέρουν τροφή, νερό και ζεστασιά.

Όσοι ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε έναν φίλο, πολύ πιστό ή, να δείτε από κοντά κι άλλα ζώα που προσφέρονται για υιοθεσία, μπορείτε να έρθετε σε επαφή κατευθείαν με την αρμόδια υπηρεσία στα τηλέφωνα 210 5278013, 210 5278014 και την γραμμή του Δημότη «195». Ο χώρος στο Μαρκόπουλο είναι επισκέψιμος τα Σάββατα, ώρες 9.00 πμ – 14.30 μμ.

Τα σκυλιά φάτσες (και όχι ράτσες) είναι πολύ πιστοί φίλοι, είναι «εκπαιδεύσιμα» και αναγνωρίζουν στο έπακρο την προσφορά αγάπης. Ακόμα όμως κι αν θέλετε ράτσα, προσφέρονται για υιοθεσία και καθαρόαιμα σκυλιά που επίσης βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα στην πόλη.

Προτιμώντας ένα αδέσποτο ζώο συμβάλλετε στην ποιότητα ζωής του ίδιου του ζώου, αυξάνοντας τον προσδόκιμο βίο του, συμβάλλετε στην ποιότητα ζωής στην πόλη αλλά και στην δική σας ποιότητα ζωής αφού η επαφή με το ζώο θεωρείται ότι δρα αγχολυτικά. Τα ζώα αποτελούν επίσης έναν καλό λόγο να βγείτε από το σπίτι, να κάνετε έναν περίπατο και να κινηθείτε παίζοντας μαζί του.

Επίσης συμβιώνουν αρμονικά με τα παιδιά ενώ βοηθούν στην καλλιέργεια και ανάπτυξη του αισθήματος ευθύνης.

Επισημαίνεται ότι τα ζώα είναι εμβολιασμένα, αποπαρασιτωμένα, τους έχουν γίνει αιματολογικές εξετάσεις, έχουν τσιπ ενώ, προσφέρουμε την «προίκα» τους και, βεβαίως, δωρεάν την στείρωση.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη..

Ας πούμε ΟΧΙ στο τσίρκο…. // Τα ζώα στο τσίρκο δεν διασκεδάζουν // Γίνε ελεγκτής ζωολογικών κήπων και τσίρκο // ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ // Νομοθεσία Ζώων για τσίρκα // Υπεύθυνος Ιδιοκτήτης Ζώου // Ποτέ, Ποτέ, Ποτέ: // Στείρωση // Παγκόσμια ημέρα των ζώων // ΕΛΛΑΔΑ, χώρα ελεύθερη από τσίρκο με ζώα // «Η υιοθεσία σκύλου είναι απλή πράξη και την ζωή όλων μας βάζει σε τάξη!» // Πήγαν να κάψουν το τσίρκο MEDRANO // Αρχιπέλαγος – Kallisti Ferries: // Ιπτάμενος Λεμούριος // Κύριοι Γουνοποιοί & Γουνέμποροι // Αδέσποτα ένα πρόβλημα με αίτιο και λύση // Ο ρόλος του σκύλου και η προσφορά του στην κοινωνία


Earthlings

EARTHLINGS is a feature length documentary about humanity’s absolute dependence on animals


 


Στείλτε μας τα δικά σας ‘Αρθρα