Δείτε τον παιδοχειρουργό εξαιτίας του οποίου ο πρωθυπουργός του Καναδά Τριντό χώρισε με τη γυναίκα του Σοφί
CELEBRITIES

Δείτε τον παιδοχειρουργό εξαιτίας του οποίου ο πρωθυπουργός του Καναδά Τριντό χώρισε με τη γυναίκα του Σοφί


Ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό ανακοίνωσε ότι χωρίζει με την σύζυγό του, Σοφί τον Αύγουστο.

Η Σόφι Γκρεγκουάρ Τριντό (Sophie Grégoire Trudeau) είχε σχέση με έναν παιδοχειρουργό μήνες πριν ανακοινωθεί ο χωρισμός από τον Καναδό πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό, σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε μια αγωγή διαζυγίου που υποβλήθηκε εναντίον του γιατρού.

Οι Τριντό αποκάλυψαν στις 2 Αυγούστου 2023 ότι πήραν διαζύγιο μετά από 18 χρόνια γάμου και την απόκτηση τριών παιδιών. Οι λόγοι του χωρισμού τους δεν έγιναν γνωστοί, ωστόσο το ζευγάρι δήλωσε ότι η απόφαση ήρθε μετά από «πολλές δύσκολες συζητήσεις».

Ωστόσο, έκτοτε αναφέρθηκε από τα καναδικά μέσα ενημέρωσης ότι όταν ανακοινώθηκε στον κόσμο η απόφασή τους να χωρίσουν, η πρώην πλέον κυρία Τριντό είχε ήδη συνάψει σχέση με τον παιδοχειρουργό δρ. Μάρκος Μπετόλι.

Σε αίτηση διαζυγίου που κατατέθηκε στις 26 Απριλίου του 2023, η πρώην σύζυγος του δρ. Μπετόλι, Άνα Ρενόντα, ισχυρίστηκε ότι ο Δρ. Μπετόλι είχε «επανασυνδεθεί με ένα άτομο υψηλού προφίλ που προσελκύει σημαντική προσοχή από τα μέσα ενημέρωσης και παρουσιάζει σημαντικά ζητήματα ασφαλείας».

O δρ. Μπετόλι

παιδοχειρουργός

Ο 48χρονος Μπετόλι εργάζεται στο Νοσοκομείο Παίδων του Ανατολικού Οντάριο και διδάσκει επίσης στην ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου της Οτάβα.

Ολοκλήρωσε τις ιατρικές του σπουδές στο Καθολικό Πανεπιστήμιο της Κόρδοβα στην Αργεντινή σύμφωνα με το βιογραφικό του στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου της Οτάβα. Μετακόμισε στον Καναδά το 2004 πριν γίνει εκπαιδευτικός υπεύθυνος για το προπτυχιακό πρόγραμμα Παιδοχειρουργικής στο πανεπιστήμιο το 2010.

Το 2014 προήχθη σε αναπληρωτή καθηγητή και απέκτησε τη διάκρισή του ως μέλους του Βασιλικού Κολεγίου Χειρουργών του Καναδά.

Τι ισχυρίζεται η πρώην σύζυγος του παιδοχειρουργού

Η πρώην σύζυγός του, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, δεν εργάζεται. Στην αίτηση διαζυγίου της φέρεται να δήλωσε πως δεν παίρνει «καμία θέση» για την προσωπική ζωή του πρώην συζύγου της. Ωστόσο, επέμεινε πως η νέα σχέση είχε ως αποτέλεσμα απροσδιόριστες ανησυχίες για τις συνθήκες ασφάλειας «στις οποίες εκτίθενται τα παιδιά όσο βρίσκονται υπό τη φροντίδα του πατέρα τους» και ζήτησε δικαστική απόφαση για να διασφαλιστούν η ιδιωτικότητα και η προστασία των δύο παιδιών τους.

«Η Άνα πιστεύει ότι τα μέρη είχαν καταλήξει σε συμφωνία πως τα παιδιά δεν θα αλληλεπιδρούσαν με την νέα σύντροφο, αλλά ο Μάρκος δεν το έχει σεβαστεί αυτό και αυτό έχει προκαλέσει δυσφορία και άγχος στα παιδιά», φέρεται να ισχυρίζεται στην αίτηση.

Από την πλευρά του, ο Δρ. Μπετόλι φέρεται να επιμένει πως η στάση της πρώην συζύγου του στην σχέση του με την Σοφί «δεν είναι προς το συμφέρον των παιδιών» στην απάντησή του στην αίτηση διαζυγίου. Παράλληλα, φέρεται να ισχυρίστηκε πως η Ρεμόντα απείλησε να επιστρέψει στην Αργεντινή, όπου γεννήθηκαν και οι δύο, εάν αποκαλυφθεί η νέα του σχέση.

Ωστόσο, κανένας από τους ισχυρισμούς στην αίτηση διαζυγίου δεν έχει αποδειχθεί στα δικαστήρια και πως η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Με τον Τριντό τα παιδιά

Μετά το χωρισμό τους, τα τρία παιδιά του Τριντό θα συνεχίσουν να ζουν με τον Πρωθυπουργό στο Rideau Cottage, ενώ η πρώην σύζυγός του έχει μετακομίσει σε άλλο σπίτι στην Οτάβα.

Source link

Μάνια Ντέλου

Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *