Γιατί πρέπει να απομακρύνετε την τηλεόραση από το υπνοδωμάτιό σας – Newsbeast
WOMEN

Γιατί πρέπει να απομακρύνετε την τηλεόραση από το υπνοδωμάτιό σας – NewsbeastΓνωρίζατε ότι υπάρχουν, τουλάχιστον, τέσσερις τρόποι με τους οποίους η τηλεόραση στο υπνοδωμάτιό σας δημιουργεί κακό Φενγκ Σούι, με αντίστοιχη αρνητική επίδραση στη ζωή, τις σχέσεις αλλά και την υγεία σας; Διαβάζοντας τους παρακάτω λόγους θα σκεφτείτε λίγο καλύτερα το ενδεχόμενο να την απομακρύνετε από αυτό.

  • Όταν η τηλεόραση είναι ενεργοποιημένη, η σχέση σας «υποφέρει». Η δραστηριότητα στην οθόνη λειτουργεί ως κοινωνική απόσπαση της προσοχής, εμποδίζοντας σας να έρθετε πιο κοντά με τον/ την σύντροφό σας ή ακόμα και να συνομιλήσετε μαζί του/ της.
  • Μια τηλεόραση απέναντι από το κρεβάτι λειτουργεί ως καθρέφτης, αντανακλώντας την ενέργειά σας αμέσως πίσω σας.
  • Μια τηλεόραση δημιουργεί την ενέργεια του γιανγκ σε ένα δωμάτιο που πρέπει να είναι γιν. Η σκληρή της επιφάνεια αντανακλά το φως και το θόρυβο, ενώ οι αιχμηρές γωνίες της μειώνουν την απαλή αίσθηση που πρέπει να κυριαρχεί στο υπνοδωμάτιο.
  • Ακόμα και όταν δεν παρακολουθείτε κάποιο πρόγραμμα, η τηλεόραση είναι πάντα ενεργή. Τα κόκκινα φώτα που αναβοσβήνουν και τα λαμπερά πράσινα διαταράσσουν την ξεκούραση σας όσο κοιμάστε, χωρίς να το αντιλαμβάνεστε.

Εάν η απομάκρυνση της τηλεόρασης από το υπνοδωμάτιο μοιάζει με λύση που σας δυσκολεύει, αρχικά μπορείτε να την καλύπτετε με ένα μαντίλι ή ένα ωραίο ύφασμα, ώστε να εξαλείψετε, τουλάχιστον, τα προβλήματα που δημιουργεί τόσο στην καθημερινότητα όσο και στην υγεία σας.

Συνηθίζοντας να μην την βλέπετε, έτσι καλυμμένη όπως θα είναι, σιγά σιγά θα εξοικειωθείτε και με την ιδέα να την απομακρύνετε από τον προσωπικό σας χώρο εντελώς.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Source link

Μάνια Ντέλου

Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *