Η ενδυνάμωση των γυναικών συνεχίζεται «για καλό» – Newsbeast
WOMEN

Η ενδυνάμωση των γυναικών συνεχίζεται «για καλό» – Newsbeast


Μετά την επιτυχημένη πορεία του προγράμματος επαγγελματικής υποστήριξης “Summer Camp”, ο τομέας Laundry & Home Care της Henkel συνεχίζει το έργο του με πίστη και αφοσίωση στη δέσμευσή του «για καλό». Στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, ενισχύει τη συνεργασία με τα My market και τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Women on Top και δημιουργεί ένα νέο Κύκλο Ενδυνάμωσης, με σκοπό την ψυχική ενίσχυση των γυναικών και την καλλιέργεια της προσωπικής τους ανθεκτικότητας σε αυτή την μεταβατική -αλλά κρίσιμη- περίοδο.

Το φετινό φθινόπωρο αναμένεται διαφορετικό και αβέβαιο, ωστόσο 40 γυναίκες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν πώς να ανταποκριθούν στην καθημερινότητα με πιο αποτελεσματικό τρόπο μέσα από μία σειρά 4ων διαδικτυακών συναντήσεων του Women On Top για τη Διαχείριση της Αλλαγής. Ο «Κύκλος Ενδυνάμωσης» θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 26 Οκτωβρίου και θα στοχεύει στην ενίσχυση των δεξιοτήτων αυτοφροντίδας, προσαρμοστικότητας, οράματος  και ανθεκτικότητας των γυναικών σε αυτή τη δύσκολη περίοδο αβεβαιότητας που διανύουμε. 

Εάν θες να μάθεις περισσότερα για τις θεματικές ενότητες του «Κύκλου Ενδυνάμωσης», επισκέψου την σελίδα του WoT , απάντησε στις 2 ερωτήσεις και διεκδίκησε κι εσύ μια θέση στις 4 συναντήσεις ψυχικής ενδυνάμωσης! Οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν στις 9 Σεπτεμβρίου και θα παραμείνουν ανοιχτές έως τις 22 Σεπτεμβρίου. Οι γυναίκες που θα επιλεγούν θα ενημερωθούν έως τις 28/9.

Μην περιμένεις άλλο, λοιπόν, δήλωσε σήμερα κιόλας συμμετοχή!

Κάθε αλλαγή είναι πλέον πιο εύκολη και γίνεται για καλό!

Όλες οι Δυνάμεις μας για καλό! Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας: 

Στη Henkel, φροντίζουμε η κάθε πράξη μας να είναι για καλό, και δεσμευόμαστε για ένα βιώσιμο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, θέτοντας ως προτεραιότητα την κοινωνία, το περιβάλλον και τα σχολεία!

Δουλεύουμε αδιάκοπα, ώστε κάθε προϊόν, κάθε ιδέα, κάθε λειτουργία μας, να σέβεται και να προστατεύει το περιβάλλον. Εφαρμόζουμε νέες, καινοτόμες ιδέες, υιοθετώντας έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης, με προτεραιότητα τον άνθρωπο. Επενδύουμε συνεχώς σε προγράμματα επιμόρφωσης και στηρίζουμε την εκπαίδευση με ποικίλα προγράμματα και δράσεις. Προσπαθούμε όλοι μαζί για να χτίζουμε ένα καλύτερο αύριο. Εξάλλου, είναι
για καλό! Επισκεφθείτε τον σύνδεσμο giakalo.gr.

Source link

Μάνια Ντέλου

Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *