Η πρωτοποριακή φυσική μέθοδος αναζωογόνησης του δέρματος – Newsbeast
WOMEN

Η πρωτοποριακή φυσική μέθοδος αναζωογόνησης του δέρματος – Newsbeast


Σύμφωνα με έρευνες, τα πρώτα σημάδια της γήρανσης του δέρματος εμφανίζονται πριν καν συμπληρωθούν τα 30 μας χρόνια!

Αυτά είναι που οδηγούν όλο και περισσότερους στο ιατρείο κάποιου πλαστικού χειρουργού για επεμβάσεις, με στόχο τη διόρθωση των ατελειών που έχει αφήσει επάνω τους το πέρασμα του χρόνου.

Δεν είναι, όμως, όλες εξίσου ασφαλείς! Πολλές από αυτές έχουν σημαντικές παρενέργειες ή παρουσιάζουν αλλεργικές αντιδράσεις.

Εάν βρίσκεστε σε αναζήτηση μίας τεχνικής με αυθεντικά αποτελέσματα, μεγάλη διάρκεια και χωρίς επιπλοκές, η Cleopatra Technique ™️ είναι αυτό που ψάχνετε!

Η Cleopatra Technique ™️ είναι μία απολύτως φυσική μέθοδος αναζωογόνησης του δέρματος. Εμπνεύστριά της είναι η Δόκτωρ Κλεοπάτρα Νακοπούλου, επιστημονική συνεργάτης του Ερευνητικού Κέντρου για το Μυοσκελετικό Σύστημα της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

Με τους κλάδους εξειδίκευσής της να περιλαμβάνουν τη Βιολογία, την Οδοντιατρική, τη  Βιολογία  Στόματος, Περιοδοντολογία, Lasers, Αναγέννηση Οστού, αλλά και την Αισθητική Προσώπου, η δρ. Νακοπούλου θεωρεί ως αποστολή της να καθυστερεί το γήρας και να κάνει  τους ανθρώπους να χαμογελούν, βελτιώνοντας την ψυχολογία τους, μέσω της εμφάνισης.

Έτσι, βασιζόμενη στο PLATELET RICH FIBRIN, δημιούργησε την Cleopatra Technique ™️. Η επαναστατική αυτή μέθοδος χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό ενέσιμων μορφών του  PRF, τις i-PRF+ και A-PRF liquid, προκειμένου να αναπλάσει το δέρμα και να διορθώσει τις ατέλειες.

Η ειδοποιός διαφορά της τεχνικής αυτής από άλλες παρόμοιες έγκειται στη διατήρηση της  αυθεντικότητας των χαρακτηριστικών του προσώπου και τη μεγάλη διάρκεια που έχουν τα αποτελέσματά της, αλλά και στο γεγονός ότι δεν προκαλεί επιπλοκές ή αλλεργίες.

Πώς λειτουργεί η Cleopatra Technique ™️;

Πρόκειται για μία αυτόλογη μεσοθεραπεία, η οποία χρησιμοποιεί αποκλειστικά το αίμα του ίδιου του ασθενούς σε ενέσιμη μορφή και χωρίς προσθήκη τεχνητών συστατικών. Το PRF είναι παράγωγο αίματος 3ης γενιάς πλούσιο σε αυξητικούς παράγοντες, λευκοκύτταρα και βλαστοκύτταρα και έχει απόλυτη επιτυχία, ως τεχνική, εξαρτώμενη  από τη μοναδικότητα του  ασθενή.

Πού μπορεί να εφαρμοστεί η Cleopatra Technique™️;

Η τεχνική έχει μεγάλο εύρος εφαρμογών. Δεδομένου ότι συνιστά μία φυσική μέθοδο ανάπλασης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διόρθωση πολλών ατελειών, όπως ρυτίδων γύρω από την περιοχή των ματιών, του στόματος, του λαιμού και του περιγράμματος του προσώπου με μεγάλη βελτίωση της υφής και ποιότητας του δέρματος του ασθενή.

Η Cleopatra Technique ™️ μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί για την ανάπλαση του ούλων μετά από ακμή, την εξάλειψη των ραγάδων, την αναγέννηση των μαλλιών, αλλά και για τη  μείωση του οιδήματος και του πόνου στις αρθρώσεις λόγω της αρθρίτιδας.

Πώς θα αποκτήσετε την πιστοποίηση για την εφαρμογή της Cleopatra Technique ™️;

Εάν είστε επαγγελματίας Υγείας και  Αισθητικής, μπορείτε να γίνετε μέλος ενός διεθνούς δικτύου πιστοποιημένων επαγγελματιών σχετικά με την εφαρμογή της Cleopatra Technique™️ και να απολαύσετε πολλαπλά οφέλη, όπως:

  • τη γνώση εφαρμογής μίας τεχνικής με αυθεντικά αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας και με εγγυημένη απουσία επιπλοκών και αλλεργικών αντιδράσεων
  • την πιστοποίηση από το GMDA Hub
  • την εκπαίδευση από έμπειρους ιατρούς
  • την αναγνώριση από την επιστημονική κοινότητα ως συμβεβλημένος ιατρός
  • την εύκολη πρόσβαση στα στοιχεία επικοινωνίας σας από κάθε ενδιαφερόμενο σχετικά με την τεχνική παγκοσμίως

Προκειμένου να λάβετε την πιστοποίηση από το GMDA Hub, θα πρέπει να παρακολουθήσετε τα ειδικά διαμορφωμένα σεμινάρια, τα οποία παραδίδει η ίδια η επινοήτρια της τεχνικής, δρ. Κλεοπάτρα Νακοπούλου και τα οποία περιλαμβάνουν θεωρητικό, αλλά και πρακτικό μέρος εξάσκησης, διάρκειας δύο ημερών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες διεξαγωγής των επερχόμενων σεμιναρίων, αλλά και τους τρόπους εγγραφής σε αυτά, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του GMDA Hub, εδώ.

Source link

Μάνια Ντέλου

Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *