Οι τρόποι για να επιλέξετε τη σωστή μάσκαρα ανάλογα τον τύπο των βλεφαρίδων σας
WOMEN

Οι τρόποι για να επιλέξετε τη σωστή μάσκαρα ανάλογα τον τύπο των βλεφαρίδων σας


Ένα από τα πιο κοινά είδη μακιγιάζ που χρησιμοποιούν σχεδόν όλες οι γυναίκες. Μόνο η εφαρμογή της μάσκαρα, από τα σημαντικότερα βήματα στο μακιγιάζ των ματιών, είναι αρκετή για να τονίσει το βλέμμα και να μας κάνει να νιώσουμε ακαταμάχητες. Πρόκειται για την απαραίτητη πινελιά που συμπληρώνει ιδανικά την εμφάνισή σας, με την σωστή επιλογή να κάνει ακόμη και θαύματα για τα μάτια μας.

Πώς μπορείτε, ωστόσο, να επιλέξετε τη σωστή μάσκαρα ανάλογα με τον τύπο των βλεφαρίδων σας και ποιους παράγοντες πρέπει να λάβετε υπόψη;

Μακριές βλεφαρίδες

Επιλέξτε μια μάσκαρα με πινέλο που θα βελτιώσει το φυσικό μήκος της βλεφαρίδας σας, προσθέτοντας λίγη ανύψωση και μπούκλα για να ανοίξετε το μάτι. Καθώς χρησιμοποιείτε τη μάσκαρα, χτενίστε τις μακριές βλεφαρίδες στο πλάι, δημιουργώντας ένα «γατίσιο μάτι» χωρίς την ανάγκη για χρήση υγρού eyeliner. Συγκεντρώστε τη μάσκαρα στις εξωτερικές βλεφαρίδες, τραβώντας προς τα πάνω και έξω για να πετύχετε το ζητούμενο αποτέλεσμα.

Κοντές και παχιές βλεφαρίδες

Επιλέξτε μια μάσκαρα με πολύ λεπτό ραβδί και βούρτσα με πυκνές τρίχες για να μπορείτε να πιάσετε και να τραβήξετε κάθε βλεφαρίδα σας. Για να εξασφαλίσετε τις μέγιστες δυνατότητες styling που σας επιτρέπουν να επεκτείνετε και να επικαλύψετε ομοιόμορφα τις βλεφαρίδες από τη ρίζα έως την άκρη για επιπλέον μήκος και τόνωση, προτιμήστε μάσκαρα με βούρτσα που έχει τρίχες πάνω από πλαστικό υλικό.

Ευθείες βλεφαρίδες που δεν κυρτώνουν

Σε αυτήν την περίπτωση η χρήση ενός ψαλιδιού βλεφαρίδων είναι απαραίτητη! Στη συνέχεια, εφαρμόστε μια μάσκαρα που θα εξασφαλίζει γυριστές βλεφαρίδες. Λίγο πριν η μάσκαρα σας στεγνώσει πλήρως, χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να πιέσετε προς τα πάνω και πίσω τις βλεφαρίδες σας, για γυριστές βλεφαρίδες με διάρκεια που θα κρατήσουν όλη την ημέρα.

Source link

Μάνια Ντέλου

Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *