Καυστική η απάντηση Κραουνάκη στην Πρωτοψάλτη για τους στίχους του "Άδωνι": "Άμα είσαι δεξιά κουλή, θα σου φταίει η φτωχιά χοντρή!"
CELEBRITIES

Καυστική η απάντηση Κραουνάκη στην Πρωτοψάλτη για τους στίχους του “Άδωνι”: “Άμα είσαι δεξιά κουλή, θα σου φταίει η φτωχιά χοντρή!”


Έσπασε τη σιωπή του ο Σταμάτης Κραουνάκης, δημιουργός του τραγουδιού “Άδωνις”, μετά την απόφαση της Άλκηστης Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει από τους στίχους του τραγουδιού την λέξη “χοντρή”.

Ο γνωστός τραγουδοποιός εμφανίστηκε το βράδυ της Κυριακής στην πρεμιέρα του στο Θέατρο Άλσος και ερμήνευσε το τραγούδι που στάθηκε αφορμή να ξεσπάσει κόντρα ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες, χωρίς να αφαιρέσει το σημείο “χοντρή” που ήταν η πέτρα του σκανδάλου. Φρόντισε μάλιστα κατά την ερμηνεία του να αλλάξει εντελώς τους στίχους σε κάποιο σημείο αναφέροντας τον χαρακτηρισμό “κουλή δεξιά” που προφανώς ειπώθηκε για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη. «Μας πείραξε η χοντρή, μας πείραξε η χοντρή. Τι να ‘φταιγε και αυτή, τι να ‘φταιγε και αυτή… Χοντρούλα είναι και αυτή… Χοντρούλα είναι και αυτή. Δεν πειράζει και η χοντρή, τι να κάνει και η χοντρή. Άμα είσαι δεξιά κουλή, θα σου φταίει η φτωχιά χοντρή».

«Μου σηκώνετε λίγο αυτό το σκαμπό που με βοηθούσε που ακουμπούσα; Γιατί και χοντρή, και νευρικιά, και κουλή, και δεξιά, θα πέσω. Όχι, μακριά από εμάς το “κουλή δεξιά”. Κουλή δεξιά… Θέλετε σχόλιο, είμαι σίγουρος. Δεν τα πειράζουμε τα τραγουδάκια, τα αφήνουμε στην ησυχία τους. Εμένα δεν με νοιάζει, αλήθεια σας λέω, δεν με νοιάζει. Λατρεύω την Άλκηστη, 30 χρόνια φίλοι, έχουμε ζήσει, έχουμε πιει από τα ίδια ποτήρια, έχουμε κοιμηθεί στα ίδια στρώματα. Αλλά, σε αυτή την εποχή να φοβάσαι να μιλήσεις το τραγούδι γιατί είναι ένα body shaming της μόδας, το θεωρώ πολύ κουλή δεξιά» είπε καυστικά ο τραγουδοποιός.

Στην πρώτη αντίδρασή του, ο Σταμάτης Κραουνάκης είχε αποφύγει να κάνει κάποιο σχόλιο για την αλλαγή των στίχων του τραγουδιού του: «Μετά το φορτηγό του Δήμου Αθηναίων εγώ δεν επικοινωνώ με την κυρία Πρωτοψάλτη, ούτε εκείνη μαζί μου. Την αγαπώ και δεν με νοιάζει αν αφαίρεσε τη λέξη, είναι ένα τραγούδι χαριτωμένο, θα μπορούσε να προσθέσει και στίχο, δεν τρέχει τίποτα».Source link

Μάνια Ντέλου

Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *