Μάθε τα πάντα για τα refurbished προϊόντα τεχνολογίας και γιατί να τα επιλέξεις – Newsbeast
TECH NEWS

Μάθε τα πάντα για τα refurbished προϊόντα τεχνολογίας και γιατί να τα επιλέξεις – Newsbeast


Διανύουμε μία περίοδο που έχει φέρει τεράστιες αλλαγές στον τρόπο που εργαζόμαστε και επικοινωνούμε, με την ένταξη της τεχνολογίας στην καθημερινότητα μας να είναι πιο σημαντική από ποτέ. Τόσο η εξ αποστάσεως εργασία και εκπαίδευση, όσο και η επικοινωνία με δικούς μας ανθρώπους (μέσω joom, skype κλπ) έχουν κάνει απαραίτητη την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού ικανού να ανταποκριθεί στις νέες μας ανάγκες.

Η χρήση refurbished προϊόντα τεχνολογίας αποτελεί μία εξαιρετική λύση και για τον εξοπλισμό των επιχειρήσεων, με νέους, σαν καινούργιους, refurbished ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Με τον όρο refurbished αναφερόμαστε σ’ έναν επώνυμο ηλεκτρονικό υπολογιστή (σταθερό ή laptop), ο οποίος έχει δουλέψει με τη μορφή χρηματοδοτικής μίσθωσης (leasing) σε κάποια εταιρία και στη συνέχεια, αφού έχει ανακατασκευαστεί και ελεγχθεί πλήρως για την απόδοση και την λειτουργικότητα του, διατίθεται σε συμφέρουσα τιμή, χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα.

Τα Refurbished προϊόντα της PCportal, βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, σαν καινούρια, έχουν ελεγχθεί με αυστηρά κριτήρια και διαθέτουν πιστοποίηση άριστης λειτουργίας.

Αγοράζοντας έναν refurbished υπολογιστή κερδίζετε κάποια σημαντικά πλεονεκτήματα:

  • Αποκτάτε επώνυμο προϊόν σε καλύτερη τιμή, με σαφώς ανώτερα χαρακτηριστικά από το αντίστοιχης τιμής, καινούργιο, κατώτερου brand.
  • Έχετε εγγύηση έως και 2 ετών, με άμεση τεχνική υποστήριξη από την εταιρεία, που έκανε το refurbishment και εμπιστεύεστε, την PCportal.
  • Το προϊόν που αγοράζετε «φοράει» γνήσιο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, καθώς η PCportal κατέχει τον τίτλο Microsoft Registered Refurbisher.
  • Ο εξοπλισμός που φέρει το προϊόν που επιλέξατε δεν επιβαρύνει το περιβάλλον με επιπλέον ηλεκτρονικά απόβλητα, γεγονός που εντάσσεται στην εταιρική κοινωνική ευθύνη (CSR) της PCportal.

Η PCportal είναι γνωστή για την ποιότητα των προϊόντων της και των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Πρόκειται για προϊόντα που χαρακτηρίζονται από άριστη ποιότητα και αξιοπιστία, με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των πελατών και των συνεργατών της. Επίσης, στην PCportal θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον υπολογιστή που θα καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες του γραφείου ή της επιχείρησής σας ή να αναβαθμίσετε τα υπάρχοντα μηχανήματά σας.

Πάνω σε αυτή τη βάση, η εταιρεία πορεύεται με επιτυχία σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά, από το 2015.

Source link

Μάνια Ντέλου

Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *