Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, Έλον Μάσκ, τρέχει στα δικαστήρια για να μην πληρώσει διατροφή για τρία από τα παιδιά του
CELEBRITIES

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, Έλον Μάσκ, τρέχει στα δικαστήρια για να μην πληρώσει διατροφή για τρία από τα παιδιά του


Τι κι αν είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, ο Έλον Μασκ δεν βλέπει το λόγο να σπαταλήσει περισσότερα από 2.700 δολάρια και για τα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει με την πρώην φίλη του, Claire Boucher, γνωστή ως Grimes.

Γι’ αυτό το λόγο, σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, έχει αποτανθεί στα δικαστήρια για να λύσουν τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα σε εκείνον και την Grimes και αφορούν στη διατροφή των τριών παιδιών τους.

Μάλιστα, ο Μασκ, προκειμένου να εξασφαλίσει την χαμηλότερη δυνατή διατροφή που θα μπορούσε βάσει νόμου να δώσει στα παιδιά του, ισχυρίζεται ότι η Grimes ζει κυρίως στο Τέξας και όχι στην Καλιφόρνια, όπως υποστηρίζει. Κι αυτό γιατί στο Τέξας υπάρχει ανώτατο όριο για τις διατροφές και ως εκ τούτου ο Μασκ θα αναγκαστεί να πληρώσει μόλις 2.760 δολάρια μηνιαίως και για τα τρία του παιδιά ενώ εάν η υπόθεση δικαστεί στην Καλιφόρνια, όπου δεν υπάρχει ανώτατο όριο, είναι σίγουρο ότι το δικαστήριο, λαμβάνοντας υπ’ όψη τις αποδοχές του, θα αποφασίσει για αρκετά μεγαλύτερο ποσό.


Αυτή βέβαια είναι μόλις μια από τις δικαστικές διαμάχες που έχει ο Μασκ με την πρώην σύντροφό του, αφού από τον Σεπτέμβριο η Grimes έχει περάσει στην αντεπίθεση, δημιουργώντας περισσότερα προβλήματα στον πολυδισεκατομμυριούχο Μασκ.

Έτσι, όταν ο Μασκ ζήτησε να πάρει την επιμέλεια των παιδιών τους, η Grimes απάντησε με αγωγή εναντίον του, την οποία κατέθεσε στην Καλιφόρνια και ζητά τη φυσική επιμέλεια των παιδιών τους ενώ η αγωγή περιλαμβάνει και μια εντολή που θα εμπόδιζε οποιονδήποτε γονέα να μετακινήσει τα παιδιά από την Καλιφόρνια.

Ο Μασκ χρησιμοποιεί αναρτήσεις της Grimes από το twitter για να υποστηρίξει ότι μένει στο Τέξας ενώ την κατηγορεί ότι μετακόμισε στην Καλιφόρνια για να κερδίσει μεγαλύτερη διατροφή για τα παιδιά τους. Βέβαια το δικαστήριο θα κρίνει σε ποια πολιτεία θα λύσει τις διαφορές του το πρώην ζευγάρι, βασιζόμενο στο που έμειναν τα παιδιά για μεγαλύτερο διάστημα μέσα στους τελευταίους έξι μήνες, που πηγαίνουν σχολείο και που βρίσκονται οι γιατροί που τους φροντίζουν.

Σε κάθε περίπτωση, το μόνο σίγουρο είναι, ότι τέτοιου είδους διαμάχες έχουν ένα και βασικό θύμα, που δεν είναι άλλο από τα ίδια τα παιδιά.

Source link

Μάνια Ντέλου

Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *