Ποιοι διάσημοι stars της παγκόσμιας σκηνής έχουν ερυθηματώδη λύκο; - BORO από την ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ
CELEBRITIES

Ποιοι διάσημοι stars της παγκόσμιας σκηνής έχουν ερυθηματώδη λύκο; – BORO από την ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ


Selena Gomez

Η Selena Gomez το 2014, κατηγορήθηκε από τον ξένο τύπο πως έκανε απεξάρτηση σε κλινικές από ουσίες και αλκοόλ, ωστόσο μερικά χρόνια αργότερα αποκαλύφθηκε μέσω μιας συνέντευξης της, πως πάσχει από ερυθηματώδη λύκο και πως εκείνη την περίοδο στην πραγματικότητα έκανε χημειοθεραπείες. Η ίδια δηλώνει πως θα μπορούσε να είχε πάθει εγκεφαλικό από την κατάσταση που βίωνε με το αυτοάνοσο νόσημα της και πως τότε ήταν πραγματικά απογοητευμένη από τον τύπο με τη συμπεριφορά του και πως δεν είχαν ιδέα τι περνούσε ψυχολογικά.

 

Lady Gaga

H Lady Gaga, είναι ακόμα μια star που πάσχει από λύκο, ωστόσο εδώ η περίπτωση της είναι διαφορετική. Συγκεκριμένα, μπορεί να βγήκε θετική στην εξέταση που προσδιορίζει την εγκυρότητα του αυτοάνοσου, αλλά δεν είχε εκδήλωση συμπτωμάτων. Αυτό συμβαίνει αρκετά συχνά, αφού 1 στις 5 γυναίκες βγαίνουν θετικές στο test, αλλά 1 στις 10 πάσχει τελικά από συμπτώματα.

 

Nick Cannon

Ο πασίγνωστος παρουσιαστής, ανακάλυψε πως πάσχει από λύκο, όταν πριν από μερικά χρόνια νοσηλεύτηκε για νεφρική ανεπάρκεια κα θρόμβο στους πνεύμονες. Τότε οι γιατροί του είπαν πως πάσχει από αυτοάνοσο και συγκεκριμένα από λύκο. Έκτοτε πολεμάει και μιλάει για την πάθηση του ανοιχτά και συγκεκριμένα, σε ομιλία του στο Αμερικανικό ίδρυμα για τον Λύκο, δήλωσε πως «Έχω λύκο, αλλά ο Λύκος δεν με έχει». «Είμαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους που θέλουν να κυματίσουν τη σημαία και να πω, πως μπορείτε και εσείς να κερδίσετε αυτόν τον αγώνα».

 

Toni Braxton

Η γνωστή τραγουδίστρια με τα 7 Grammys, είναι η τελευταία στην λίστα μας με τους stars που πάσχουν από ερυθηματώδη λύκο. Σύμφωνα με έρευνες, οι γυναίκες του χρώματος, έχουν 2 με 3 φορές περισσότερες πιθανότητες, να πάσχουν από λύκο, από ότι οι λευκές γυναίκες. Η Toni Braxton, σε μια ανάρτηση της στο twitter είχε δηλώσει πως «Η φαρμακευτική αγωγή του Λύκου, είναι αυτή που στην πραγματικότητα προκαλεί την αύξηση του βάρους μου. Αλλά είμαι ακόμα καταπληκτική! Θα το δουλέψω.»

 

 

Article Image cover from http://www.depositphotos.com

 

Source link

Μάνια Ντέλου

Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *