Πώς να αλλάξετε δραστικά την εικόνα του δωματίου σας – Newsbeast
WOMEN

Πώς να αλλάξετε δραστικά την εικόνα του δωματίου σας – Newsbeast


Οι φανατικοί της διακόσμησης το υποστηρίζουν διακαώς, χρησιμοποιώντας το άφοβα όταν θέλουν να αλλάξουν δραστικά την εικόνα του χώρου τους με μία μόνο κίνηση.

Για να δώσετε, λοιπόν, έναν αέρα ανανέωσης στο χώρο σας, σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού επιθυμείτε, δεν έχετε παρά να τοποθετήσετε έναν καθρέφτη. Όχι, ωστόσο, έναν οποιοδήποτε καθρέφτη, αλλά έναν καθρέφτη σε ακανόνιστο σχήμα.

Πείτε «όχι», λοιπόν, στα συνηθισμένα σχήματα όπως τετράγωνα, ορθογώνια και κύκλους και αναζητήστε πιο «ελεύθερα» και ευφάνταστα σχήματα, αν θέλετε να προσθέστε μοντέρνα άποψη και ιδιαίτερο στυλ στο χώρο σας.

Και μην νομίσετε ότι το συγκεκριμένο «τρικ» απευθύνετε μόνο στα μοντέρνα σπίτια. Όσοι διαθέτετε κλασικό γούστο μπορείτε να βρείτε καθρέφτες που να αποπνέουν την κλασική διάθεση που επιθυμείτε, ωστόσο, σε μια πιο μίνιμαλ και απλή εκδοχή.

Το συγκεκριμένο διακοσμητικό αντικείμενο μπορεί να μεταμορφώσει την αισθητική του δωματίου ή του σαλονιού σας και να το μετατρέψει σε έναν στιλάτο και ευφάνταστα ανανεωμένο χώρο.

Source link

Μάνια Ντέλου

Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *