Πώς να φτιάξεις το δικό σου παιχνίδι – Newsbeast
TECH NEWS

Πώς να φτιάξεις το δικό σου παιχνίδι – NewsbeastΕίναι πράγματι πολύ πιο απλό απ’ όσο έχουμε ενδεχομένως στο μυαλό μας να φτιάξουμε σήμερα το δικό μας video game.

Εντάξει, δεν θα φτιάξεις το Grand Theft Auto ως αρχάριος, ποτέ δεν ήταν όμως ευκολότερο να ξεκινήσεις τους πειραματισμούς. Ακόμα και χωρίς καμία προγραμματιστική εμπειρία. Ή γνώση κώδικα.

Υπάρχουν πλατφόρμες που τα κάνουν όλα εύκολα. Κι ενώ οι περισσότερες χρεώνονται ή παίρνουν ένα ποσοστό αν το παιχνίδι σου πάει καλά εμπορικά, υπάρχουν και μερικές που είναι εντελώς δωρεάν…

GDevelop

Μια ανοιχτού κώδικα μηχανή για 2D παιχνίδια πανεύκολη στη χρήση. Διαθέσιμη σε περιβάλλον Windows, macOS και Linux. Χωρίς γλώσσες προγραμματισμού. Διαθέτει επίσης πολλούς οδηγούς και tutorials, και έχει δεκάδες αρχεία για το πώς να στήσεις το είδος του παιχνιδιού που σε ενδιαφέρει.

Godot

Μια ανοιχτού κώδικα μηχανή για 2D και 3D παιχνίδια. Δυνατή, εύκολη, ακόμα και συνεργατική. Διαθέσιμη για Windows, macOS και Linux. Ξανά με πολλά δωρεάν tutorials για ό,τι θελήσεις να κάνεις.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Source link

Μάνια Ντέλου

Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *