Πώς να κάνετε το σπίτι σας να μοιάζει πιο καλοκαιρινό από ποτέ – Newsbeast
WOMEN

Πώς να κάνετε το σπίτι σας να μοιάζει πιο καλοκαιρινό από ποτέ – Newsbeast


Αν και το καλοκαίρι έχει μπει επισήμως εδώ και λίγες μέρες, η περίοδος των διακοπών για κάποιους είναι πολύ μακριά, ενώ για τους περισσότερους αυτό το καλοκαίρι οι διακοπές μοιάζουν με όνειρο θερινής νυχτός.

Δεν χρειάζεται, ωστόσο, να απελπίζεστε. Ένας χρόνος είναι θα περάσει. Αυτό που μπορείτε να κάνετε για να φτιάξετε την διάθεσή σας είναι να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές και να φέρετε το καλοκαίρι στο σπίτι σας, διακοσμώντας το και ομορφαίνοντάς το με έξυπνες και εύκολες λύσεις.

Προτιμήστε το λευκό

Για να μην είναι «βαρύ» το σπίτι σας κατά την διάρκεια του καλοκαιριού και να θυμίζει περισσότερο ξενοδοχείο σε κάποιον από τους αγαπημένους σας προορισμούς, προτιμήστε το λευκό σε όλες τις εκφάνσεις του σπιτιού σας. Από τα σεντόνια και τις μαξιλαροθήκες, μέχρι τις κουρτίνες, τα καλύμματα του καναπέ και τα διακοσμητικά μαξιλάρια έτσι ώστε ο χώρος σας να είναι πιο φωτεινός και να μοιάζει πιο μεγάλος.

Χρησιμοποιήστε γάζες

Για ένα πιο καλοκαιρινό αποτέλεσμα, που παραπέμπει ακόμη και σε εξωτικούς προορισμούς, προτιμήστε τις γάζες για να αντικαταστήσετε τις κουρτίνες σας. Η αέρινη αίσθηση που θα δημιουργηθεί αμέσως στο χώρο σας θα σας ταξιδέψει σε μέρη μακρινά.

Επιλέξτε αντικείμενα που θυμίζουν καλοκαίρι

Για να δημιουργήσετε ένα ονειρικό καλοκαιρινό σκηνικό μπορείτε να επιλέξετε μικρές διακοσμητικές λεπτομέρειες που παραπέμπουν υποσυνείδητα σε καλοκαιράκι. Μαξιλάρια για τις καρέκλες της βεράντας σε λευκό και άσπρο, κοχύλια και διακοσμητικές καλοκαιρινές πέτρες, αιώρες στη βεράντα κ.α.

Source link

Μάνια Ντέλου

Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *