Πώς θα τον κάνεις να μετανιώσει που σε έχασε; - BORO από την ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ
SEX ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς θα τον κάνεις να μετανιώσει που σε έχασε; – BORO από την ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ


Ο χωρισμός είναι ένα τετελεσμένο γεγονός και αλλά εσύ μπορεί να θέλεις βεβαιωθείς πως δεν έχει ξεπεράσει ακόμα. Είτε θέλετε να τα ξαναφτιάξεις μαζί του είτε όχι μπορεί να θέλεις να του υπενθυμίσεις τι είναι αυτό που χάνει. Ανάλογα με τον χαρακτήρα του θα καταλάβεις και πως θα του δείξεις τι ακριβώς χάνει.

Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνεις είναι να εστιάσετε στον εαυτό σου και όχι σε τρόπους θα σε καθοδηγήσουν την εκδίκηση. Κράτα λοιπόν αποστάσεις από αυτόν, κάνε θετικές αλλαγές που θα βελτιώσουν την ζωή σου και αγκάλιασε τις δυνατότητες που σου δίνονται για νέες εμπειρίες.

Αρχικά βάλε σαφή όρια

Κράτα την απόσταση σου και αποφάσισε εσύ αν σου κάνει καλό να του μιλάς ή όχι. Φυσικά, θα πρέπει να σεβαστείς τα όρια και τις επιθυμίες του, αλλά εσύ επιλέγεις πότε θα μιλήσετε ξανά και πώς. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο αρχικά, αλλά με την εξάσκηση, η διατήρηση της απόστασης θα είναι ευκολότερη.

Αγκάλιασε τις θετικές αλλαγές γιατί ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις και πάλι τον εαυτό σου. Όχι για τον πρώην σου ή οποιονδήποτε άλλον, αλλά για σένα. Σου αξίζει μια νέα αρχή. Ίσως θα ήθελες να ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα ή να ασχοληθείς με ένα χόμπι, τώρα είναι η τέλεια στιγμή. Επίσης, μπορεί να έχεις την ευκαιρία να ξαναβρείς κάποιον με τον οποίο έχετε χάσει την επαφή εδώ και καιρό. Ό,τι κι αν επιλέξεις επέτρεψε στον εαυτό σου να αλλάξει και να γίνει ακόμα καλύτερος από χθες.

Ο πρώην σου είναι βέβαιο πως θα δει θετικές αλλαγές και θα παρατηρήσει ότι προχωράς χωρίς αυτόν. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι χαρούμενος για σένα και σίγουρα θα μετανιώσει που δεν είναι μέρος αυτών. Φυσικά, για να προχωρήσεις μπροστά χωρίς τα υπολείμματα μίας τελειωμένης σχέσης είναι σημαντικό να έχετε και οι δύο ξεκάθαρα συνειδητοποιήσει τι ήταν και τι δεν ήταν η σχέση σας, γιατί δεν είστε μαζί.

Δεν υπάρχει επιλογή ενεργοποίησης και απενεργοποίησης και δεν θα σε βοηθήσει καθόλου το να παραμένεις ανοιχτή στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης για να επιστρέψει όταν εκείνος το επιλέξει. Πρόκειται για τον έλεγχο του εαυτού σου και της συναισθηματικής και ψυχικής σου υγείας.

Βρες τρόπους να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου

Καταρχάς ασκήσου! Η άσκηση τρέφει πραγματικά το σώμα, το μυαλό και την καρδιά. Αν δεν είσαι συμφιλιωμένη με την άσκηση ψάξε να βρεις εκείνη που πιστεύεις πως θα σου ταιριάξει. Κάνε την άσκηση μια νέα συνήθεια. Υπάρχουν πολλά γυμναστήρια που προσφέρουν μηνιαίες συνδρομές τώρα αλλά και σχολές αθλημάτων και δραστηριοτήτων που θα σε κρατούν σε φόρμα χωρίς να βαριέσαι.

Με αυτόν τον τρόπο θα ανοίξεις και τον κύκλο των γνωριμιών σου και θα κοινωνικοποιηθείς ακόμη περισσότερο. Αυτό είναι σημείο κλειδί. Εκμεταλλεύσου αυτήν την ευκαιρία για να επανασυνδεθείς με ανθρώπους και δραστηριότητες που σε χαροποιούν. Μερικά από τα πράγματα που μπορείς να κάνεις είναι:

  • Δες φίλους
  • Βγες για φαγητό
  • Πήγαινε στο θέατρο ή στον κινηματογράφο
  • Πήγαινε σε φεστιβάλ και συναυλίες
  • Κάνε εκδρομές
  • Εγγράψου σε λέσχες ενδιαφερόντων

Επίσης, απεξαρτήσου από τα κοινωνικά δίκτυα και πάψε να ανεβάζεις φωτογραφίες από κάθε τι που κάνεις. Όλα αυτά θα τα καταφέρεις αν ταυτοχρόνως εξασκείς και την θετική σου σκέψη.

Όσο επικεντρώνεις την σκέψη σου στο να κάνεις θετικές σκέψεις τόσο περισσότερο θα προσελκύεις θετική ενέργεια στη ζωή σου. Επιπλέον, με την εξάσκηση της θετικής σκέψης, θα μάθεις να αποσιωπάς όλες εκείνες τις αρνητικές σκέψεις και τις αμφιβολίες για τον εαυτό σου. Η θετική σκέψη είναι μια συνήθεια που απαιτεί δουλειά, αλλά αξίζει τον κόπο.

Έτσι, θα εστιάσεις στα δυνατά σου σημεία και θα έχεις δυνάμεις για να συνεχίσεις να ευδοκιμείς και να επιτυγχάνεις. Η επιτυχία είναι μέρος της ζωής σας και είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να το πάρει. Χτίζεις δύναμη από τα δικά σου ταλέντα και η συνεχής ανάπτυξή σου θα ανοίξει περισσότερες ευκαιρίες για προσωπική πρόοδο.

Μπορεί να βελτιώσεις τις επαγγελματικές σου δυνατότητες ή τα προσωπικά σου ταλέντα, ακόμα και τις καλλιτεχνικές σου ικανότητες. Συνδύασε δεξιότητες για να βρεις αυτό το κάτι πραγματικά μοναδικό για σένα. Ίσως αγαπάς τα ζώα και θα θέλατε να περνάς περισσότερο χρόνο μαζί τους. Πάρε αυτό το ιδιαίτερο ταλέντο και γίνε εθελοντής σε ένα καταφύγιο για την αποκατάσταση ζώων ή σε φιλοζωικό σωματείο.

Απλά απόλαυσε τον εαυτό σου

Κάνε νέους φίλους χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να απαλλαγείς από τους σημερινούς φίλους, αλλά ότι πρέπει να διευρύνεις τον κοινωνικό σου περίγυρο. Το να κάνεις νέους φίλους θα ανοίξει νέους ορίζοντες και θα σε βοηθήσει να απομακρυνθείς από τον πρώην σου.

Η ψηφιακή εποχή έχει ανοίξει πραγματικά επιλογές όσον αφορά τη συνάντηση ανθρώπων. Μπορείς να συμμετέχεις σε ομάδες Facebook ή ομάδες MeetUp. Αυτές οι ομάδες μπορεί να αφορούν κοινά ενδιαφέροντα (βιβλία, είδη ταινιών ή ακόμα και μουσική) ή ακόμα και κοινές εμπειρίες (γονέας, διαζύγιο, στρατιωτικοί βετεράνοι).

Επίσης, τα τοπικά βιβλιοπωλεία και οι καφετέριες πιθανότατα θα έχουν ομάδες που συναντώνται τακτικά για ένα κοινό ενδιαφέρον ή στόχο. Εάν πηγαίνεις σχολείο ή πανεπιστήμιο σίγουρα θα έχουν κοινωνικούς, αθλητικούς και ακαδημαϊκούς συλλόγους στους οποίους μπορείς να γίνεις μέλος.

Αξίζεις να περιποιηθείς τον εαυτό σου με κάτι που κανονικά δεν θα μπορούσες να κάνεις. Περιποιήσου τον εαυτό σου λίγο, ή βγες ραντεβού μόνη σου. Πάρε εκείνη την τσάντα που ήθελες εδώ και πολύ καιρό. Σκέψου ένα ή δύο πράγματα που θα απολάμβανες πραγματικά και κάνε τα δώρο στον εαυτό σου. Δοκίμασε να πας μόνη σου ένα ταξίδι ή διακοπές και αφιέρωσε λίγο χρόνο για να εξερευνήσεις ένα νέο μέρος ή να ζήσεις κάτι νέο.

Να είσαι ευγενική με τον εαυτό σου και με τους άλλους. Σταμάτα και πάρε έναν καφέ στον δρόμο για τη δουλειά. Αν θέλεις να μετανιώσεις που σε έχασε βγες έξω και διασκέδασε. Μην ανησυχείς για τα συναισθήματά του γιατί δεν μπορείς να τα ελέγξεις. Μπορείς αντί αυτού να διασκεδάσεις και να βγεις έξω με φίλους.

Δημιούργησε νέες συνήθειες

Αυτό είναι λίγο διαφορετικό από το να αλλάξετε τη ρουτίνα σου. Η δημιουργία νέων συνηθειών σημαίνει ανάπτυξη θετικών νέων συμπεριφορών που γίνονται σχεδόν δεύτερη φύση με την επανάληψη. Οι νέες συνήθειες που αναπτύσσεις θα πρέπει να δημιουργούνται με μοναδικό γνώμονα τη βελτίωση της ζωής σου και την ευτυχία σου. Εξάλλου, η ευτυχία σου είναι το μεγαλύτερο δώρο για σένα και ελκυστική για τους άλλους.

Οι συνήθειες μπορεί να βασίζονται στη μάθηση, όπως να μαθαίνεις δύο νέες λέξεις κάθε πρωί ή να αφιερώνεις 20 λεπτά διαβάζοντας τις ειδήσεις. Μπορεί να ξεκινήσεις θα διαβάζει βιβλία γενικότερα. Οι συνήθειες, επιπλέον, μπορεί να είναι πιο σωματικές, όπως να κάνετε δύο λεπτά κοιλιακούς κάθε πρωί.Source link

Μάνια Ντέλου

Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *