Στη Μύκονο η πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Ρομπέρτα Μετσόλα: Πού την εντόπισε ο φωτογραφικός φακός
CELEBRITIES

Στη Μύκονο η πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Ρομπέρτα Μετσόλα: Πού την εντόπισε ο φωτογραφικός φακός


Η 44χρονη Roberta Metsola, Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κάνει ήρεμες οικογενειακές διακοπές στο μαγευτικό νησί της Μυκόνου. Εν μέσω πολυάσχολων πολιτικών δεσμεύσεών της, η Mechola έχει αφιερώσει χρόνο για να βυθιστεί στην ομορφιά των ελληνικών νησιών και να αφεθεί στις απολαυστικές προσφορές της ελληνικής κουζίνας.

Ως ηγέτης με τεράστια επιρροή, η παρουσία της σε αυτό το γραφικό νησί αντανακλά το προσωπικό της γούστο. Μια ανάπαυλα από τις πολιτικές ευθύνες απομακρυνόμενη από τον υψηλόβαθμο ρόλο της, η επιλογή της Roberta Metsola κάνει διακοπές στο ζωντανό νησί της Μυκόνου, δείχνοντας τη δέσμευσή της να επιτύχει μια ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής παρά την απαιτητική θέση της. Η ήρεμη ατμόσφαιρα της Μυκόνου της προσφέρει το τέλειο σκηνικό για να χαλαρώσει και να απολαύσει ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά της.

Ενώ βρισκόταν στη Μύκονο, η Metsola και η οικογένειά της έχουν απολαύσει μια σειρά από ελληνικά πιάτα, όπως αναφέρουν ιδιοκτήτες καταστημάτων της περιοχής.Source link

Μάνια Ντέλου

Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *