** Πρόγραμμα Υιοθεσίας Αδέσποτων **

Stray Animal Adoption Program

 
 

Δείτε τα αδεσποτάκια μας που ψάχνουν οικογένειες

 

Test Προσωπικότητας πριν την Υιοθεσία

Μια καινοτομία για την Ελλάδα είναι γεγονός..

Θέλετε να υιοθετήσετε ένα αδέσποτο.. είναι το κατάλληλο για σας?

Είναι γνωστό ότι ο τρόπος ζωής μας είναι διαφορετικός για τον κάθε ένα από εμάς. Έτσι πρέπει υιοθετώντας ένα κατοικίδιο να λάβουμε υπ’ όψιν μας και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούμε καθημερινά.

Έχουμε διαμέρισμα? Ζούμε στην πόλη? Λείπουμε πολλές ώρες?

Τι ράτσα αδέσποτο θα υιοθετήσουμε? Μεγαλόσωμο ή μικρόσωμο?

Όλες αυτές οι ερωτήσεις απαντώνται από τον εκπαιδευτή μας, έτσι ώστε παίρνοντας τον νέο σας φίλο στο σπίτι, ξέρεται ότι θα είναι ο ιδανικός σύντροφος για σας και την οικογένεια σας.

  1. Βασική προϋπόθεση για το τεστ προσωπικότητας είναι το αδέσποτο που θέλετε να υιοθετήσετε να είναι από το πρόγραμμα Υιοθεσίας Αδέσποτου της Χίμαιρας.
  2. Να είστε κάτοικος Αττικής, Θεσσαλονίκης, Πάτρας και Κυκλάδων μιας και οι εκπαιδευτές μας βρίσκονται σε αυτές τις περιοχές. Τα ραντεβού με τους εκπαιδευτές μας θα κλείνονται από εμάς και θα σας στέλνουμε στο μέηλ ή στο φαξ που μας έχετε δηλώσει την ημερομηνία και την ώρα.
  3. Θα πρέπει να έχετε συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο για τους Υποψήφιους Νέους ιδιοκτήτες.
  4. Θα πρέπει να έχετε συμπληρώσει την φόρμα υιοθεσίας του συλλόγου μας.

**Σε περίπτωση που είστε κάτοικος εκτός Αττικής, Θεσσαλονίκης, Πάτρας ισχύουν τα παραπάνω, εκτός από το τεστ προσωπικότητας.

Και μην ξεχνάτε… όταν υιοθετείτε ένα αδέσποτο σώζετε μια ζωή..!!

Όσοι θέλετε να υιοθετήσετε ένα αδέσποτο συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο μας.

Για αδέσποτα σκυλάκια συμπληρώστε αυτό.     Για αδέσποτα γατάκια αυτό.

Και την φόρμα Υιοθεσίας εδώ.


Προώθηση Αδέσποτου προς Υιοθεσία μέσω του Προγράμματος μας

Για να αναλάβουμε την προώθηση προς υιοθεσία του αδέσποτου που έχετε θα πρέπει να μας στείλετε συμπληρωμένη την αίτηση με τις πληροφορίες που θα βρείτε εδώ

  1. Βασική προϋπόθεση για την ένταξη στο πρόγραμμα είναι το ζώο να είναι αδέσποτο και να αναλάβετε την φιλοξενία του μέχρι να υιοθετηθεί.
  2. Να συμπληρώσετε την αίτηση προώθησης και να μας στείλετε φωτογραφία του αδέσποτου.

Πρόγραμμα Εικονικής Υιοθεσίας

Θέλετε να υιοθετήσετε ένα ζώο, δεν έχετε, όμως, τον απαραίτητο χώρο γι′ αυτό; Μπορείτε να μπείτε και εσείς στο Πρόγραμμα Εικονικής Υιοθεσίας που δημιουργήθηκε με σκοπό να βοηθήσει τα ζώα, χωρίς να σας επιβαρύνει στην καθημερινότητα.

Υπάρχει, δηλαδή, η δυνατότητα υιοθεσίας ενός σκύλου ή γάτας, καλύπτοντας τα έξοδα φαγητού και ιατρικής περίθαλψης για κάποιο προσυμφωνημένο χρόνο, ενώ το ζωάκι θα εξακολουθεί να ζει υπό τη φροντίδα του συλλόγου μας.Στη διάρκεια αυτής της Εικονικής Υιοθεσίας υπάρχει η δυνατότητα επίσκεψης και παρακολούθησης της εξέλιξης του ζώου, που με τόση αγάπη στηρίζεται από εσάς!

Οι ενδιαφερόμενοι, παρακαλώ συμπληρώστε την αίτηση για το Πρόγραμμα Εικονικής Υιοθεσίας, με τα στοιχεία σας και στείλτε τη με e-mail στο detectivehimaira@yahoo.gr ή με φαξ στο 22470 24073

Για πληροφορίες του Προγράμματος μπορείτε να μιλήσετε με την Χριστιάνα στο 6939063535 και με την Hellen 22470 25634 (για Αγγλικά)


Αποστολές των αιτήσεων δεχόμαστε στο E-mail: detectivehimaira@yahoo.gr  και στο

φαξ: 2247024073

Πληροφορίες για το Πρόγραμμα SAAP by Himaira:

Christiana Berg

[t]: 6939 063535 (7:00-14:00)

E-mail: detectivehimaira@yahoo.gr

Πληροφορίες για το Πρόγραμμα Εικονικής Υιοθεσίας:

Hellen Lacey (Αγγλικά)

[t]: 2247025634

[e-mail]: freedom8@hol.gr