** Pets Club**
** Ψάχνουν Οικογένεια **

Αυτό το σκυλάκι θα φιλοξενείται μέχρι κ’ τη Δευτέρα. Δυστυχώς

μέχρι τώρα δεν το αναζήτησε κανείς. Μετά τη Δευτέρα θα πρέπει να φιλοξενηθεί σε πανσιόν γιατί αυτοί που το φιλοξενούν έχουν κ’ άλλα σκυλιά κ’ μικρό χώρο.

Είναι ο Μπίλης, αρσενικό beagle, πολύ φιλικός, περιπου 1 έτους.

Βρέθηκε στο Ρεντη και φοράει καφέ δερμάτινο κολλάρο.

τηλ. 6974672808, 2104833142, 2104282877.

(προσθήκη 13/6/2008)

Η Τερέζα είναι 10 ετών και στειρωμένη.  Είχε βρεθεί πριν πολλά χρόνια χτυπημένη από αυτοκίνητο.  Ο άνθρωπος που την βρήκε την πήγε στο γιατρό, την θεράπευσε κι από τότε ζουν μαζί τα τελευταία 8 χρόνια.  Τα πράγματα όμως δεν έρχονται πάντα όπως τα θέλουμε.  Η Τερέζα πρέπει να βρει άλλη οικογένεια.  Είναι ένα γλυκό πιστό σκυλί, μαθημένο να ζει στο σπίτι, δεν κάνει ζημιές, είναι άριστος φύλακας και δεν γαυγίζει χωρίς λόγο.  Τηλ. 6955156979

(προσθήκη 13/6/2008)

Βρέθηκε ένα κατατρομαγμένο κουτάβι το οποίο σώσαμε από τις ρόδες ενός αυτοκινήτου. Η Μπλάκι, έτσι την ονομάσαμε! Είναι υγιέστατη και εμβολιασμένη, έχει μάθει τρόπους από το άλλο σκυλί που έχουμε. Είναι 5 μηνών κοριτσάκι και ζυγίζει περίπου 18 κιλά. Είναι μεσαίου μεγέθους. Είναι υπερβολικά χαδιάρα και πολύ κοινωνική. Είναι μαθημένη σε διαμέρισμα και κάνει την ανάγκη της έξω.  

ΤΗΛ 6945057688 Ή 6944711961ΤΙΑ ΑΝΔΡΕΑΔΗ tia_andreadi@hotmail.com

(προσθήκη 13/6/2008)

 

 

Χαρίζονται 3 κουταβάκια, ημίαιμα Πιτ Μπούλ, περίπου 2 μηνών από μαμά Πιτ Μπούλ που βρέθηκε στο δρόμο. Όλα είναι άσπρα με καφέ.

Τα κουταβάκια παραμένουν στο δρόμο, τα ταΐζουν οι κάτοικοι, αλλά ψάχνουμε σπίτια να τα φιλοξενήσουν ή και να τα υιοθετήσουν.

ΤΗΛ.6945139859,

mail:strayshelp@gmail.com

 

 

Ο ΤΣΕ ΖΗΤΑ ΑΜΕΣΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ Ή ΥΙΟΘΕΣΙΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/6/08

Ο Τσε είναι ένα ημίαιμος κούκλος διασταύρωση μάλλον λάμπραντορ λυκόσκυλου, ηλικίας ενός έτους. Ζυγίζει 20 κιλά και παρά τις κακουχίες έχει διατηρήσει την τρυφερότητα του. Στους 3 μήνες μετά τη γέννηση του, είχε την τύχη να υιοθετηθεί από μια οικογένεια με ένα παιδάκι. Ήταν όλοι τους πολύ χαρούμενοι γιατί ήταν πολύ καθαρός, διακριτικός και τρυφερός. Η οικογένεια χώρισε και ο Τσε πετάχτηκε στο δρόμο και τώρα βρίσκεται πολύ περιορισμένος σ’ ένα σκοτεινό δωμάτιο με ελάχιστη τροφή. Ζητά οικογένεια και τροφή έστω και προσωρινά μέχρι να ανακάμψει και προσφέρει μια μεγάλη αγκαλιά. Ας τον βοηθήσουμε να ξαναβρεί την τύχη του. Φυσικά όπως ισχύει για όλους του σκύλους που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας, όλα τα του τα πρώτα κτηνιατρικά έξοδα θα είναι πλήρως καλυμμένα από την SAPT Hellas (εμβόλια, αντιπαρασιτική θεραπεία, προληπτικές εξετάσεις αίματος, τσιπ στα στοιχεία της μόνιμης οικογένειάς που θα τον διαλέξει, στείρωση αν είναι επιθυμητή ή αν πρόκειται να συμβιώσει με μη στειρωμένη θηλυκιά και εναλλακτικά, στείρωση της θηλυκιάς). Επίσης πέραν του πρώτου ραντεβού γνωριμίας προσφέρεται δωρεάν εκπαιδευτική υποστήριξη μέσω τηλεφώνου ή e-mail είτε προς τον προσωρινό είτε προς τον μόνιμο κηδεμόνα του. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ SAPTHELLAS, www.sapt.gr. ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΜΟΝΙΜΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΧΕΤΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΤΕΓΗ, ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΣΤΕ ΣΤΟ 6974-481351 Ή ΣΤΟ 6937-211165.

 

H υπέροχη Λούσυ είναι ένα κρεμ γατάκι, μικροκαμωμένο και ήσυχο!

Βρέθηκε πριν 2 εβδομάδες ,ήδη έγκυος, παρότι είναι 5 μηνών! Στειρώθηκε, εμβολιάστηκε, αποπαρασιτώθηκε και ..περιμένει την οικογένεια που θα την αγαπήσει.

Παρακαλεί θερμά να μην έχετε άλλες γάτες γιατί τις φοβάται και όλες τις ορμάνε! Γι αυτό και την δίνουμε, λόγω των άλλων μας 3 γατών.Κατά τ άλλα είναι πάρα πολύ παιχνιδιάρα, χαδιάρα, τρυφερή, διψάει να αφοσιωθεί στο αφεντικό της και δεν κάνει ποτέ ζημιές μες στο σπίτι. Έχει μάθει να πηγαίνει στην άμμο της.


Σας περιμένει στα:

6947430922 &

2109962621(βραδινές ώρες),και mail:


 v_xenou@yahoo.gr

 

Η Bella είναι μια κουταβίτσα 3 μηνών που βρέθηκε χτυπημένη από αυτοκίνητο. Φιλοξενήθηκε προσωρινά από τον κτηνίατρο που την φρόντισε όμως δεν υπάρχει πλέον χώρος γιατί ο κτηνίατρος δεν έχει δυνατότητα να διαθέσει για περισσότερο καιρό κλούβα ανάρρωσης. Από την Τετάρτη και μετά αν δεν βρει φιλοξενία, θα πρέπει να επιστρέψει στο δρόμο. Μπορεί κάποιος να την φιλοξενήσει ή να της χαρίσει μια ζεστή αγκαλιά; Είναι εξαιρετικού χαρακτήρα

Τηλ. 6976510568

Επιστροφή