** Pets Club**
** Ψάχνουν Οικογένεια **

Αυτή η πανέξυπνη φατσούλα είναι η Φρύνη,

ημίαιμη λυκοσκυλίνα, είναι 2 μηνών, χαρωπή και γλυκιά.

θα γίνει μεσαίου μεγέθους.

αν θέλετε να την υιοθετήσετε τηλ 6972123544

 (προσθήκη 8/9/2008)

Την λένε Ζωρζέτ και είναι περίπου 4 μηνών.  Γκρι με σομόν, το τρίχωμά της είναι μακρύ και λεπτό σαν μετάξι.  Η ίδια είναι ένα πλάσμα γλυκύτατο, χαδιάρικο και απαλό σαν πουπουλένια.  Πολύ δεκτική προς τις γάτες του σπιτιού, οι οποίες την έχουν σημειωτέον του κλώτσου και του μπάτσου.  Το ότι χρησιμοποιεί την άμμο της δεν χρειάζεται να το αναφέρουμε.  Η τέλεια γάτα χωρίς τα νύχια.

Τηλ 6977 846783   και info@kazshelter.org

 (προσθήκη 8/9/2008)

Βρέθηκε στη γειτονιά μας ξαφνικά ετοιμόγεννη. Γέννησε μόνη της κάπου κρυφά και μετά ζητούσε φαγητό και νερό ώστε να επιβιώσει κ εκείνη και τα κουταβάκια της. Τα μικρά  υιοθετηθήκαν. Η Ρόζα στειρώθηκε και επέστρεψε στη γειτονιά μας.

Το τελευταίο καιρό όμως κινδυνεύει από διερχόμενα αυτοκίνητα μιας και ανέπτυξε το ένστικτο της φύλαξης για τα σπίτια που τη ταΐζουν. Φοβόμαστε και για τη δική της ζωή αλλά και για την ασφάλεια των ανθρώπων (μην γίνει κανένα τροχαίο).

Είναι φιλική, παίζει με άλλα σκυλιά, της αρέσουν τα χάδια και οι ξάπλες. Είναι φιλική με παιδιά μιας και ήταν τα μόνα που εμπιστευόταν και άφηνε να πλησιάζουν τα κουτάβια της.

Επειδή φοβόμαστε για τα χειρότερα, ψάχνουμε σπίτι για τη Ροζουλα… είναι 3-4 ετών αλλά αρκετά ταλαιπωρημένη. Ψάχνει ένα σπίτι να ζήσει χαρούμενη για την υπόλοιπη ζωή της. Είναι ημίαιμο πόιντερ με Λαμπραντόρ.

Εάν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε με τα :

6948148912 και nikos.90@hotmail.com

 (προσθήκη 29/7/2008)

Τρία πανέμορφα, γλυκύτατα κουταβινούλια άτυχα μέχρι στιγμής αλλά με πολλές προοπτικές να βρουν ευαίσθητες αγκαλιές να μπουν εκεί μέσα και να ζήσουν μια όμορφη & γλυκιά ζωή. Η Ελπίδα, η Χαρά & η Ζωή αδερφάκια 3 μηνών ημίαιμα επανιέλ μπρετόν, θα γίνουν μεσαίου μεγέθους & περίπου 10  κιλά. Ζουν σε κλουβάκι  σε μια πανσιόν. Αυτή η τύχη τους αξίζει? Δεν αξίζουν άραγε μια ευκαιρία ?

      Τηλεφωνήστε για μας στα 6945386096 (ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ) η στο κύριο Τάσο της πανσιον στο 6972819738. Αν προτιμάτε την διαδικτυακή ενημέρωση καθώς κι άλλες φωτός στείλτε στο olgapeyi@otenet.gr

 (προσθήκη 29/7/2008)

Είμαι ενός μόλις έτους, με λένε Φλόγα γιατί η νονά μου είδε την φλόγα της ζωής στα μάτια μου και στην ψυχή μου. Πέρασα πολλά, όταν ήμουν ακόμη μωρό κάποιος χωρίς δεύτερη σκέψη με πέταξε στο δρόμο από κείνη τη στιγμή άρχισε ο Γολγοθάς της ζωής μου. Ένας απρόσεχτος οδηγός με παρέσυρε στις ρόδες του αυτοκινήτου του & όπως συνηθίζεται στις μέρες μας δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον. Έφυγε …αφήνοντας με να αιμορραγώ στη μέση του δρόμου, για καλή μου όμως τύχη μια ευαίσθητη κυρία που τυχαία πέρναγε από εκεί ένιωσε τον πόνο μου & μου χάρισε την ζωή. Δυστυχώς όμως το ατύχημα μου στέρησε το ένα πόδι μετά από επώδυνες χειρουργικές επεμβάσεις . Μαζί μ’ αυτό & το δικαίωμα στη ζωή,  στη χαρά, στην αγάπη κοντά σ’ ένα άνθρωπο που με τόση λαχτάρα προσδοκώ να μ’ επιλέξει & να του προσφέρω την πιο γλυκιά, τρυφερή, παιχνιδιάρικη συντροφιά. Ζω σε μία πανσιόν, κλεισμένη σ’ ένα κλουβί & σε περίπτωση που δεν ενδιαφερθείτε για μένα θα παραμείνω εκεί για το υπόλοιπο της ζωής μου.

 Λίγο χώρο ζητώ στη ζωή και στην καρδιά σας…                              

    Τηλεφωνήστε για μένα στα 6945386096 (ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ) η στο κύριο Τάσο της πανσιον στο 6972819738. Αν προτιμάτε την διαδικτυακή ενημέρωση καθώς κι άλλες φωτός στείλτε στο olgapeyi@otenet.gr

 (προσθήκη 29/7/2008)

Είμαι ο λευκός σγουρομάλλης Χιόνος, που χαϊδευτικά με φωνάζουν Χιονούλη. Τρελαίνομαι να κουρνιάζω σε αγκαλιές & δεν χορταίνω τα χάδια, που τόσο μου λείπουν εδώ στο κλουβί της πανσιόν όπου ζω, προσμένοντας τη στιγμή που θα  έρθεις εσύ…..εσύ που γυρεύεις ένα τρυφερό σκυλάκι να μοιραστείς τη ζωή σου μαζί του… Κοντεύω να γίνω ενός έτους είμαι μικρού μεγέθους με μεγάλη καρδιά κ πολλά αποθέματα αγάπης κι αφοσίωσης.

 Τηλεφωνήστε για μένα στα 6945386096 (ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ) η στο κύριο Τάσο της πανσιόν στο 6972819738.

Αν προτιμάτε την διαδικτυακή ενημέρωση καθώς κι άλλες φωτός στείλτε στο olgapeyi@otenet.gr

 (προσθήκη 29/7/2008)

Είμαι ένας ευαίσθητος, χαριτωμένος, χαδιάρης & παιχνιδιάρης μεσαίου μεγέθους ενός έτους γκριφονάκος. Ζω εδώ και 2 μήνες σ ένα κλουβί μιας πανσιόν, βλέποντας τους άλλους συγκατοίκους σκυλακους να φεύγουν στη ζεστή αγκαλιά ανθρώπων που τα υιοθέτησαν. Στεναχωριέμαι που τους αποχωρίζομαι κι αναρωτιέμαι «Θα υπάρχει κάπου μια ζεστή αγκαλιά κ για μένα?»…

Συνεχίζω να ελπίζω & περιμένω να δείξετε & για μένα κάποιο ενδιαφέρον,  να έρθετε να με γνωρίσετε και να με πάρετε στο φιλόξενο σπίτι σας. Τηλεφωνήστε για μένα στα 6945386096 (ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ) η στο κύριο Τάσο της πανσιόν στο 6972819738. Αν προτιμάτε την διαδικτυακή ενημέρωση καθώς κι άλλες φωτός στείλτε στο olgapeyi@otenet.gr

 (προσθήκη 29/7/2008)

ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ !

ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑΘΗΚΕ ΤΥΧΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΦΟΛΑ….

ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ,

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΨΑΧΝΩ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟ. EXΩ ΑΛΛΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ!!!

ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟYΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΑ, ΕΙΝΑΙ ΘΗΛΥΚΟ, 4 ΜΗΝΩΝ.

ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6936832934

 (προσθήκη 24/7/2008)

Χαρίζονται 4 γατάκια 1.5 μηνών.

Τα 2 πρώτα αριστερά στη φωτό είναι αρσενικά και τα άλλα θηλυκά.

Πληροφορίες: katrine2910@yahoo.gr  και τηλ.:  6930 481101

 (προσθήκη 24/7/2008)

Επιστροφή