** Pets Club**
** Ψάχνουν Οικογένεια **

 

Χαρίζεται ο Τόμας είναι ένα ημίαιμο πίνσερ τριών μηνών αγαπάει πολύ τα παιδιά και ζητά ένα σπίτι. Θα γίνει μικρό μέγεθος.

Όποιος ενδιαφέρεται να τον υιοθετήσει και να του προσφέρει αγάπη ας επικοινωνήσει στο τηλ: 6944742654

(προσθήκη 12/01/2009)

 

Είμαστε δύο αδελφάκια, δύο μηνών περίπου, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Κάποιος ασυνείδητος φόλιασε τη μαμά μας και μείναμε μόνα στη βροχή και το κρύο χωρίς τροφή και προστασία. Περαστικοί μας βρήκαν βρεγμένα να τρέμουμε από το κρύο και μας πρόσφεραν προσωρινή στέγη, τροφή και φροντίδα. Δυστυχώς όμως, δεν μπορούν να μας κρατήσουν γιατί ήδη έχουν άλλους τρεις τετράποδους συγκάτοικους.

Θέλουμε πολύ να ζήσουμε και να αγαπηθούμε και σε αντάλλαγμα θα σας προσφέρουμε την αφοσίωσή μας και ατελείωτα σαλιώματα γιατί είμαστε και πολύ … χαδιάρικα.

Περιμένουμε ανυπόμονα τη ζεστή αγκαλιά σας!!!

ΤΗΛ: 210-6529004 και 6934-054393

(προσθήκη 12/01/2009)

Είμαι μια πονηρή λευκή κουκλίτσα έτοιμη να σας κερδίσω με τον αξιολάτρευτο χαρακτήρα μου.

Είμαι υγιέστατη και αποφάσισα το υπόλοιπο της ζωής μου να βρω μια ζεστή αγκαλιά.

Είμαι 1,5 ετών, αποπαρασιτωμένη και στειρωμένη.  Ζω κυριολεκτικά στην Εθνική Οδό,

με έχει χτυπήσει δυο φορές αυτοκίνητο, όμως η θέληση μου για ζωή με φέρνει σήμερα κοντά σας.

Εάν ενδιαφέρεστε για εμένα, καλέστε την κα. Δήμητρα στο 6936 520 971.

(προσθήκη 12/01/2009)

Ο ΛΙΑΡΗΣ και η ΝΙΝΑ είναι αδέρφια, περίπου 2 ετών, ημίαιμοι Ελληνικοί Ποιμενικοί.

Είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ φύλακες, πολύ πιστοί και υπάκουοι.

Δεν έχουν χωρίσει ποτέ μέχρι τώρα, οπότε θέλουν να υιοθετηθούν και μαζί.

Είναι στειρωμένα, αποπαρασιτωμένα και εμβολιασμένα.

Ο Λιαρής έχει κάνει θεραπεία για Ερλειχίωση και Αφροδίσιο, αλλά τώρα ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ και είναι ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ.

Ο Λιαρής δεν τα πάει καλά με άλλα σκυλιά, ούτε και η Νίνα ιδιαίτερα. Προτιμούν να μην μοιράζονται την αγάπη τους με άλλα 4ποδα!

Επίσης, επειδή έχουν αναγκαστεί να φάνε πτώματα σκύλων και να κυνηγήσουν πουλιά, για να επιβιώσουν, δεν ενδείκνυνται για συμβίωση με ζώα π.χ. κότες, κουνέλια, κλπ.

Αν θέλετε να υιοθετήσετε τα γλυκύτατα αδερφάκια, τηλεφωνήστε στο 6974063270

(προσθήκη 12/01/2009)

Η ΛΕΥΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΕΤΩΝ, ΜΕΝΕΙ ΣΤΗ

ΜΑΓΟΥΛΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ

ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΑ.  ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ, ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟ ΚΑΙ ΕΡΛΕΙΧΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ.

ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΗ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑ

ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ.

ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΚΑΝΗ!!!

ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΗ ΛΕΥΚΗ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ 6974063270.

(προσθήκη 12/01/2009)

Η ΣΠΙΘΑ είναι περίπου 2 ετών.  Χτυπήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από ασυνείδητο οδηγό, στο πίσω μέρος της λεκάνης της και έκτοτε, επειδή κανείς δεν την φρόντισε, έχει πρόβλημα και "λερώνει" εκεί που ξαπλώνει δηλ. έχει ακράτεια.

Η Σπίθα είναι τρυφερή και αγαπάει τους ανθρώπους, ενώ ξέρει πώς να "διορθώνει" τα άλλα σκυλιά, αν αυτά … παρεκτρέπονται. Πολύ καλή φύλακας, γαβγίζει σε ό,τι μπει στον χώρο της.

Χρειάζεται έναν κήπο, μια αυλή, μια μεγάλη βεράντα, όπου δεν θα σας ενοχλεί το λέρωμά της. Ίσως, αν έχετε τη διάθεση, να μπορεί να φορέσει και "πάνες".

Είναι στειρωμένη, αποπαρασιτωμένη και εμβολιασμένη.

Αν μπορείτε να δώσετε ένα μέρος στον κήπο σας στη Σπίθα, που δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από άλλα αρτιμελή σκυλιά, επικοινωνήστε με το 6974063270

(προσθήκη 12/01/2009)

Ο ΝΩΝΤΑΣ είναι Γκέκας, περίπου 2,5 ετών, στειρωμένος, εμβολιασμένος και αποπαρασιτωμένος. Πολύ καλός φύλακας και χαριτωμένος και χαδιάρης.

Ο Νώντας ανήκε σε κάποιον ανεύθυνο άνθρωπο που τον εγκατέλειψε πριν περίπου 1 χρόνο, και ανακαλύψαμε ότι έχει Ερλειχίωση, χαμηλά λευκά και αιματοκρίτη.  Κάνει εντατική θεραπεία και λόγω της κατάστασής του αυτής, χρειάζεται ηρεμία και ξεκούραστη ζωή. Επίσης, χρειάζεται συνεχείς ιατρικούς ελέγχους και εξετάσεις, για την βελτίωση/διατήρηση της υγείας του. Αν βρεθεί κατάλληλο σπίτι για το Νώντα, θα αναλάβω εγώ που τον φιλοξενώ/φροντίζω το κόστος των εξετάσεών του, αν έχει πρόβλημα αυτός που θα τον υιοθετήσει.

Είναι περίπου 36 κιλά.

Αν πιστεύετε ότι μπορείτε να ΑΦΟΣΙΩΘΕΙΤΕ στο Νώντα και να του προσφέρετε ΟΛΑ ΟΣΑ χρειάζεται, επικοινωνήστε με το 6974063270.

(προσθήκη 12/01/2009)

 

Ο ΜΠΕΜΠΗΣ είναι 3 ετών. Είναι εμβολιασμένος, αποπαρασιτωμένος και στειρωμένος. Είναι εξαιρετικό σκυλί, λίγο φοβισμένο (λόγω πρότερου…βίου) και λατρεύει τις αγκαλιές και τα φιλιά, παρόλο που μάλλον, προτιμάει τις γυναίκες.

Η μητέρα του είναι καθαρόαιμο Κόλλει, αυτός όμως, μοιάζει κάτι σε Γκριφόν, 15 κιλά, μεσαίου μεγέθους.

Ο Μπέμπης έχει κάνει θεραπεία για Δεμοδηκτική Ψώρα (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΙΚΗ, την έχουν όλοι, και οι άνθρωποι) και για Ερλειχίωση και ήδη τα ξεπέρασε όλα ΕΠΙΤΥΧΩΣ.

Αν θέλετε να υιοθετήσετε το Μπέμπη, επικοινωνήστε με το 6974063270

(προσθήκη 12/01/2009)

Επιστροφή Συνέχεια