** Pets Club**
** Ψάχνουν Οικογένεια **

Ο μόλις τριών μηνών Mute κατάφερε να ξεφύγει από άγριο σκύλο της γειτονιάς. Έχει ήδη εξεταστεί από κτηνίατρο, είναι υγιέστατος και πλήρως αποπαρασιτωμένος. Είναι χαδιάρης, γουργουρης, παιχνιδιάρης, τρώει όλο του το φαγητό και χρησιμοποιεί την άμμο από την πρώτη στιγμή! Περιμένει την αγκαλιά και την αγάπη που το αξίζει! Παρέχονται τα εμβόλιά του και η στείρωση.

τηλ. 6972307610, 6973496860 ή στο mail: korobili1999@yahoo.gr

 (προσθήκη 27/6/2008)

 

Ο ΣΤΑΘΗΣ είναι Γερμανικός Ποιμενικός 2 ½ ετών, με πεσμένα αυτάκια, μετά από βαριά ωτίτιδα. Έχει τον πιστό, αφοσιωμένο χαρακτήρα της φυλής και είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακός, παρότι βρέθηκε να τριγυρνά μόνος στους αθηναϊκούς δρόμους.

Γνωρίζει αρκετές εντολές και έχει ανάγκη από πολλή παρέα, μεγάλες βόλτες και κάποιον… να προστατεύει.

Σχετικά κυριαρχικός, όταν τρώει ή παίζει δεν δέχεται την παρουσία άλλων κατοικίδιων.

Eίναι στειρωμένος και εμβολιασμένος,και δίδεται μόνο για παρέα, μέσα στο σπίτι – κατά προτίμηση σε άτομο ή ζευγάρι χωρίς παιδιά, εντός Αττικής.

Ξέρει να πηγαίνει βόλτα με λουρί και λερώνει μόνο έξω.

Τηλ. 210-3483764 (9.00 – 16.00) & 6934-058533.

 (προσθήκη 26/6/2008)

Η Κύρα είναι θηλυκό σκυλάκι, χρώματος λευκού με μπεζ, με πράσινα μάτια, ηλικίας 2,5 ετών περίπου.

 Είναι παρατημένη στο δρόμο με αποτέλεσμα να έχει μείνει έγκυος 2 φορές (τελευταία γέννησε πριν από 2 μήνες περίπου). Τα κουτάβια της δεν τα έχει δει κανείς, γιατί όπως ισχυρίζονται οι γείτονες κάποιος μάλλον τα πετάει. Η Κύρα είναι πολύ ήσυχη και τρυφερή και το μόνο που ζητάει είναι φαγητό και ένα χάδι. Το γεγονός ότι ζει ακόμα οφείλεται αποκλειστικά σε ορισμένους γείτονες, οι οποίοι την ταϊζουν και της βάζουν νερό. Είναι εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη και θα δοθεί στειρωμένη.

Ο Μπόμπος είναι το μοναδικό παιδί της Κύρα που γνωρίζουμε. Ζει και αυτός στο δρόμο, μαζί με την μητέρα του. Ο Μπόμπος είναι χρώματος μπεζ, με μελί μάτια, ηλικίας 2 ετών περίπου. Είναι πολύ χαδιάρης, ήσυχος και του αρέσει πολύ το φαγητό. Είναι εμβολιασμένος και αποπαρασιτωμένος.

Τα σκυλιά αυτά λατρεύονται, επειδή ζουν μαζί στον δρόμο για περίπου 2 χρόνια, οπότε το ιδανικότερο θα ήταν να βρεθεί ένα σπίτι με κήπο που να μπορούν να πάνε και τα 2 μαζί, γιατί αλλιώς θα μαραζώσουν. Και τα δύο σκυλιά θα μεταφερθούν εντός της εβδομάδος σε πανσιόν, καθόσον η παραμονή τους στον δρόμο δεν κρίνεται πλέον ασφαλής για αυτά. Συγκεκριμένα 2 γείτονες την προηγούμενη εβδομάδα απείλησαν ότι θα τα φωλιάσουν, γιατί δεν θέλουν πλέον να τα βλέπουν στην γειτονιά και γιατί αυτοί δεν νοιάζονται για αυτά.

τηλέφωνο επικοινωνίας 6945/103506

email: krakintzi@yahoo.gr & cstratos@casatex.gr
 

(προσθήκη 25/6/2008)

 

 

Η σκυλίτσα βρέθηκε έγκυος, πήγε για στείρωση, φιλοξενείται σε πανσιόν και ακολουθεί θεραπεία για καλαζάρ με το νέο φάρμακο. Σε περίπου 10 ημέρες θα είναι διαθέσιμη να υιοθετηθεί.

Είναι πάρα πολύ καλό σκυλί, τρυφερή, περίπου 2-3 ετών, ημίαιμη πιτ μπουλ.

Όποιος ενδιαφέρεται :6945 139859 ή strayshelp@gmail.com

 

(προσθήκη 24/6/2008)

ΣΩΣΤΕ ΤΑ! ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΗΝΩΝ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΘΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ. ΤΟ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΗΝΟΥ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΖΩΗ. ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΑ ΝΗΣΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟ 22830 24996 KAI694435591.

ΜΗΝ ΤΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ!

(προσθήκη 24/6/2008)

Επιστροφή