Συγκλονιστική αποκάλυψη από τη Βέφα Αλεξιάδου: "Είχα πολύ δύσκολη παιδική ηλικία -Ο πατέρας μου έπινε και έδερνε τη μητέρα μου"
CELEBRITIES

Συγκλονιστική αποκάλυψη από τη Βέφα Αλεξιάδου: “Είχα πολύ δύσκολη παιδική ηλικία -Ο πατέρας μου έπινε και έδερνε τη μητέρα μου”


Εξομολόγηση – κατάθεση ψυχής ήταν η συνέντευξη της αγαπημένης μας εθνικής μαγείρισσας, Βέφας Αλεξιάδου, η οποία μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και στην εκπομπή “Στούνιο 4” για την κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα της απέναντι στην ίδια και τη μητέρα της, λόγω της κακής σχέσης που είχε με το ποτό.

Η Βέφα Αλεξιάδου, ιδιαίτερα συγκινημένη αποκάλυψε ότι «την εποχή εκείνη έλεγαν όλοι πως “στον Οδυσσέα θα παραγγείλουμε το μπουζούκι”. Ο Οδυσσέας ήταν λοιπόν ο πρώτος, αλλά είχε ένα ελάττωμα. Έπινε. Και όταν ερχόταν στο σπίτι και το μεθύσι του ήταν κακό, έδερνε τη μητέρα μου και είχα μια πολύ δύσκολη παιδική ηλικία. Τα θυμάμαι πάρα πολύ καλά τα παιδικά μου χρόνια και τα περιγράφω, παρόλο που μου λένε πολλοί “γιατί τα έγραψες αυτά για τον πατέρα σου;”. Γιατί ήξερα ότι ο πατέρας μου ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, αλλά έφταιγε το ελάττωμα που είχε».

«Πέθανε από το κρασί στην ταβέρνα. Πέθανε την ημέρα που βγήκε το διαζύγιο με τη μητέρα μου. Εμείς φεύγαμε τότε από το σπίτι μου, μας έπαιρνε η μητέρα μου όταν ήμασταν μικρά παιδιά και πηγαίναμε να μείνουμε στη θεία μου. Ο πατέρας μου έπεφτε στα γόνατα της μητέρας μου και έλεγε: “Σας αγαπώ, γυρίστε σπίτι! Σας θέλω και μου λείπετε”. Γυρίζαμε εμείς αλλά την τρίτη φορά η μητέρα μου είπε, “Οδυσσέα τέρμα, παίρνω διαζύγιο” και πήρε διαζύγιο», περιέγραψε στην εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

«Την ημέρα που βγήκε το διαζύγιο, ο πατέρας μου πήγε σε μια ταβέρνα, ήπιε πάρα πολύ, έπεσε και πέθανε. Δυο μέρες μετά κηρύχθηκε ο δεύτερος Παγκόσμιος πόλεμος» είπε η Βέφα Αλεξιάδου, εξιστορώντας τις δυσκολίες που βίωσε ως μικρό κορίτσι.Source link

Μάνια Ντέλου

Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *