Τα λάθη που κάνετε όταν λούζετε τα μαλλιά σας – Newsbeast
WOMEN

Τα λάθη που κάνετε όταν λούζετε τα μαλλιά σας – Newsbeast


Εάν έχετε παρατηρήσει ότι τα μαλλιά σας δεν είναι ιδιαιτέρως λαμπερά και λεία, τότε σκεφτείτε ότι κατά την περιποίησή τους μπορεί να υπάρχουν πράγματα που κάνετε λάθος. Όπως για παράδειγμα στο λούσιμο.

Γνωρίζετε ποιος είναι ο σωστός τρόπος να λούζετε τα μαλλιά σας, ώστε να βελτιώσετε στο έπακρο τόσο την υγεία, όσο και την υφή τους; Δείτε παρακάτω τρία από αυτά έτσι ώστε να τα αποφεύγετε από εδώ και πέρα αν θέλετε να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Λούζεστε καθημερινά

Ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι περισσότερες, κατά την ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών τους, καθώς πιστεύουν πως τα φρεσκολουσμένα και αφράτα μαλλιά είναι περισσότερο υγιή. Μεγάλο λάθος. Το συχνό λούσιμο των μαλλιών κάνει το τριχωτό της κεφαλής να παράγει περισσότερο λάδι, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να αναπληρώσει την υγρασία που μόλις αφαιρέσατε με τις χημικές ουσίες των σαμπουάν και το σκληρό νερό.

Δεν κάνετε μασάζ

Το μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής δεν είναι υπέροχο μόνο επειδή σας χαλαρώνει, αλλά αποτελεί και εξαιρετικό τρόπο που βοηθά στην ανάπτυξη των μαλλιών. Προσέξτε να αποφύγετε το μασάζ με τα νύχια και χρησιμοποιήστε μόνο τα δάχτυλά σας, μια μαλακή βούρτσα μαλλιών ή συγκεκριμένα εργαλεία μασάζ.

Δεν χρησιμοποιείτε σωστά την κρέμα μαλλιών

Εάν έχετε διαβάσει τις οδηγίες χρήσης της κρέμας μαλλιών, θα γνωρίζετε ότι το ελάχιστο που πρέπει να την αφήσετε στα μαλλιά σας πριν τα ξεπλύνετε είναι τα 5 λεπτά. Πόσες, ωστόσο, ακολουθείτε σωστά τις οδηγίες; Το να δώσετε τον απαραίτητο χρόνο στα προϊόντα να δράσουν, είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε τόσο για τα μαλλιά σας, όσο και για την τσέπη σας. Διαφορετικά, αυτό που κάνετε ουσιαστικά είναι να πετάτε τα χρήματά σας, καθώς τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά, αφού δεν γίνεται σωστή χρήση των προϊόντων.

Source link

Μάνια Ντέλου

Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *