Τα πράγματα που πρέπει να καθαρίσετε πριν έρθει ο χειμώνας – Newsbeast
WOMEN

Τα πράγματα που πρέπει να καθαρίσετε πριν έρθει ο χειμώνας – Newsbeast


Με τον χειμώνα να πλησιάζει και τις δουλειές του σπιτιού να μην τελειώνουν ποτέ, παρακάτω θα βρείτε μια λίστα από πράγματα που πρέπει να καθαρίσετε πριν πιάσουν τα πολλά κρύα.

Εάν έχετε αναβάλει, λοιπόν, τις ακόλουθες οικιακές εργασίες, δείτε σε ποιες πρέπει να δώσετε άμεση προτεραιότητα μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Παράθυρα και παντζούρια

Όσο ο καιρός κρατάει ακόμη μην αναβάλλετε τον καθαρισμό των παντζουριών και των παραθύρων σας για αργότερα. Μία από τις πιο βαρετές, ομολογουμένως, δουλειές του σπιτιού, η οποία, ωστόσο, πρέπει να γίνει πριν πιάσουν τα πολλά κρύα. Επιπλέον, μην ξεχνάτε ότι εάν σκοπεύετε να περάσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι αυτήν την περίοδο, θα εκτιμήσετε ότι έχετε καθαρά παράθυρα και παντζούρια.

Καμινάδα

Εάν είστε από τους τυχερούς και έχετε ένα σπίτι με τζάκι, θα χρειαστεί να καθαρίσετε την καμινάδα σίγουρα πριν ξεκινήσει για τα καλά η χειμερινή σεζόν. Φωνάξτε, λοιπόν, έναν επαγγελματία για να καθαρίσει την αιθάλη από τα τοιχώματά της, αποτρέποντας, έτσι, τον κίνδυνο φωτιάς αλλά και γενικότερα τον υπερβολικό καπνό όταν θα καίει το τζάκι σας.

Χειμερινά παλτό

Τεχνικά, συνιστάται συνήθως να καθαρίζετε τα χειμερινά παλτό πριν τα αποθηκεύσετε για το καλοκαίρι, αλλά αν αυτό δεν συνέβη φέτος, τώρα είναι η ώρα να τα φρεσκάρετε. Στην περίπτωση που δεν τα πάτε στο καθαριστήριο, ελέγξτε την ετικέτα φροντίδας στο καθένα από αυτά για να αποφύγετε οποιαδήποτε πρόκληση ανεπιθύμητης φθοράς.

Source link

Μάνια Ντέλου

Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *