Τελικά ο κορονοϊός θα επηρεάσει την κυκλοφορία του Last of Us Part II ή του Halo Infinite;
TECH NEWS

Τελικά ο κορονοϊός θα επηρεάσει την κυκλοφορία του Last of Us Part II ή του Halo Infinite;


Ο κορονοϊός έχει ανατρέψει τα δεδομένα σε όλους τους τομείς παγκοσμίως, με την gaming βιομηχανία να μην μένει απ’ έξω.

Συγκεκριμένα, η κυκλοφορία αρκετών παιχνιδιών αναμένεται να καθυστερήσει, όμως φαίνεται πως σε αυτή τη λίστα δεν θα υπάρχουν το The Last of Us Part II και το Halo Infinite, καθώς τόσο η Sony όσο και η Microsoft εμφανίζονται καθησυχαστικές.

Συγκεκριμένα, η Sony εκτιμά πως δεν θα υπάρχουν ουσιαστικές επιπτώσεις στο Game & Network Services τμήμα της για το τρέχον οικονομικό έτος.

Παρόλο που δεν έχουν προκύψει προβλήματα μέχρι τώρα, η Sony παρακολουθεί προσεκτικά τον κίνδυνο καθυστερήσεων στα χρονοδιαγράμματα της παραγωγής διαφόρων παιχνιδιών τόσο στα first-party στούντιό της όσο και στα στούντιο των συνεργατών μας, κυρίως στην Ευρώπη και στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες αυτές αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της Sony.

Περνώντας στην Microsoft τώρα, ο υπεύθυνος των Xbox Game Studios, Matt Booty, δεν αποκλείει να υπάρξουν καθυστερήσεις. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Γνωρίζουμε ότι τα βιντεοπαιχνίδια συνδέουν τους ανθρώπους σε αυτή την δύσκολη περίοδο κοινωνικής αποστασιοποίησης και δεσμευόμαστε να παρέχουμε κορυφαίας ποιότητας παιχνίδια των Xbox Game Studios για την παγκόσμια κοινότητα παικτών μας. Ταυτόχρονα, η υγεία και η ασφάλεια των ομάδων ανάπτυξης των Xbox Game Studios είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Κάθε στούντιο αντιμετωπίζει μοναδικές προκλήσεις και περιορισμούς ανάλογα με την ιδιαίτερη θέση του και πολλοί από τους εξωτερικούς μας συνεργάτες ανάπτυξης σε όλο τον κόσμο επηρεάζονται παρομοίως. Υποστηρίζουμε τους ηγέτες των στούντιό μας για να λάβουν τις σωστές αποφάσεις για τις ομάδες τους και τα παιχνίδια τους κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου».

Source link

Μάνια Ντέλου

Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *