Τι να κάνεις για να μην θολώνουν τα γυαλιά σου όταν φοράς μάσκα – Newsbeast
WOMEN

Τι να κάνεις για να μην θολώνουν τα γυαλιά σου όταν φοράς μάσκα – NewsbeastΗ επιλογή της σωστής μάσκας αποτελεί το Α και το Ω, τόσο για την προστασία μας, όσο και για την εξυπηρέτηση στην καθημερινότητά μας. Και κυρίως εκείνων που φοράνε γυαλιά οράσεως, οι οποίοι ταλαιπωρούνται αρκετά με το θόλωμα των φακών συνδυαστικά με τη μάσκα.

Για να αποφύγεις αυτήν την δυσάρεστη κατάσταση, λοιπόν, και να μην εκνευρίζεσαι ή δυσανασχετείς κάθε λίγο και λιγάκι δες τι μπορείς να κάνεις για να αποφύγεις όσο το δυνατόν περισσότερο το θόλωμα των φακών στα γυαλιά σου.

Τοποθέτησε ένα χαρτομάντιλο εσωτερικά της μάσκας

Δίπλωσε ένα χαρτομάντιλο σε σχήμα ορθογώνιου και τοποθέτησέ από την εσωτερική πλευρά της μάσκας στο πάνω μέρος της. Το χαρτομάντιλο θα απορροφά την υγρασία που δημιουργείται από την ανάσα σου και έτσι τα γυαλιά σου δεν θα θολώνουν.

Πλύνε τα γυαλιά σου με σαπουνόνερο

Πριν φορέσεις τα γυαλιά σου πλύνε τα καλά με υγρό σαπούνι πιάτων και νερό. Στέγνωσέ τα καλά με ένα χαρτομάντιλο ή ένα πανάκι μικροϊνών. Μπορεί η συγκεκριμένη λύση να μην είναι παντοτινή, ωστόσο, θα σε βοηθήσει να βλέπεις καλά για κάποιες ώρες. Η συγκεκριμένη τεχνική δημιουργεί μια μεμβράνη στους φακούς των γυαλιών σου η οποία εμποδίζει όλα εκείνα τα στοιχεία που δημιουργούν την υγρασία. Την ίδια δουλειά κάνουν και προϊόντα που θα βρεις στο εμπόριο, όπως, ειδικά αντιθαμβωτικά μαντιλάκια, σπρέι ή τζελ.

Τοποθέτησε τη μάσκα κοντά στα μάτια σου

Φόρεσε τη μάσκα όσο πιο κοντά γίνεται στα μάτια σου και τοποθέτησε τα γυαλιά σου πάνω από αυτήν ή δοκίμασε να προσαρμόσεις τα γυαλιά σου λίγο πιο μακριά από το πρόσωπό σου -οι σκελετοί με στηρίγματα στη μύτη βοηθούν περισσότερο. Έτσι, ο θερμός αέρας θα μπορεί να διαφύγει, χωρίς να «παγιδευτεί» μεταξύ των γυαλιών και του προσώπου σου.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Source link

Μάνια Ντέλου

Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *