Τι να προσέξετε στο μακιγιάζ σας αν έχετε περάσει το κατώφλι των 40 – Newsbeast
WOMEN

Τι να προσέξετε στο μακιγιάζ σας αν έχετε περάσει το κατώφλι των 40 – Newsbeast


Κάθε ώριμη γυναίκα κρύβει την δική της γοητεία, η οποία αντικατοπτρίζεται εν μέρει και στο πρόσωπό της. Ζώντας στην εποχή που η δεκαετία των 40, είναι η νέα δεκαετία των 20, σκοπός της κάθε μιας που διανύει αυτήν την δυναμική και άκρως δημιουργική δεκαετία είναι να φαίνεται και να νιώθει πιο φρέσκια από ποτέ.

Για να το πετύχετε αυτό, λοιπόν, πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα στην περιποίηση του προσώπου σας και το μακιγιάζ, προκειμένου να μην δείχνετε υπερβολική και σίγουρα μεγαλύτερη.

Σκοπός, λοιπόν, όσον αφορά στο μακιγιάζ είναι ένα makeup look ανεπιτήδευτο και φυσικό, που δεν θα επιβαρύνει το πρόσωπο και δεν θα τονίζει τις, όποιες, ατέλειες.

Γι’ αυτό και θα πρέπει να επιλέγετε προσεκτικά το foundation σας, καθώς η βάση του μακιγιάζ αποτελεί το Α και το Ω για ένα σωστό αποτέλεσμα, χωρίς υπερβολές που δεν κολακεύει καμία. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δίνετε και στην ποσότητα που χρησιμοποιείτε, καθώς η υπερβολική χρήση του δημιουργεί την αίσθηση της «μάσκας», που αισθητικά δεν ταιριάζει σε καμία ηλικία.

Προτιμήστε, λοιπόν, ένα foundation ανθεκτικό στον ιδρώτα και με ελαφριά υφή, στον τόνο που ταιριάζει καλύτερα στο φυσικό χρώμα του δέρματός σας. Εναλλακτική επιλογή για ένα εύκολο και γρήγορο μακιγιάζ αποτελούν και οι κρέμες BB και CC με χρώμα.

Source link

Μάνια Ντέλου

Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *