Το έξυπνο κόλπο για μεγαλύτερη διάρκεια στο μανικιούρ σας – Newsbeast
WOMEN

Το έξυπνο κόλπο για μεγαλύτερη διάρκεια στο μανικιούρ σας – Newsbeast


Για να φαίνονται τα νύχια σας όμορφα και περιποιημένα χρειάζεται χρόνος και προσπάθεια, τόσο αν τα κάνετε επαγγελματικά σε κάποιο χώρο ομορφιάς, όσο κι αν αποφασίσετε να τα κάνετε μόνες σας στο σπίτι. Καμία, ωστόσο, δεν θέλει το μανικιούρ της (όταν αυτό γίνεται με απλό μανό) να διαρκέσει μόλις μία με δύο ημέρες.

Για να έχει, λοιπόν, περισσότερη ζωή το μανικιούρ σας και έτσι η «επένδυσή» σας να πιάσει τόπο, δεν έχετε παρά να εφαρμόσετε την παρακάτω έξυπνη και πολύ απλή συμβουλή, που θα αποτρέψει το ξεφλούδισμα, το σκάσιμο ή την άμεση φθορά του μανικιούρ σας.

Πέρα από τα πολλά είδη προϊόντων που διατίθενται στην αγορά και τις τεχνικές μανικιούρ που βοηθούν στην διατήρηση του χρώματος των νυχιών σας, ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος για να το επιτύχετε είναι μόνο ένας.

Αυτό που πρέπει να κάνετε, λοιπόν, μόλις βάψετε τα νύχια σας είναι να περάσετε με το βερνίκι σας και τις άκρες των νυχιών σας, «αγκαλιάζοντας» έτσι κάθε σπιθαμή του.

Επεκτείνοντας το βερνίκι μέχρι την άκρη του νυχιού σας βοηθάτε στην προστασία του χρώματος, στο σημείο που παρατηρείται, συνήθως, η μεγαλύτερη φθορά.

Source link

Μάνια Ντέλου

Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *