Το κόλπο για να μυρίζουν τα σεντόνια σας τέλεια – Newsbeast
WOMEN

Το κόλπο για να μυρίζουν τα σεντόνια σας τέλεια – Newsbeast


Ποιος δεν θέλει μετά από μια κουραστική και αγχωτική μέρα στη δουλειά να τον παίρνει ο ύπνος πάνω σε ολόφρεσκα, πεντακάθαρα και μυρωδάτα σεντόνια;

Αυτό δεν είναι πάντα εφικτό καθώς η διάρκεια του μαλακτικού ρούχων εξαρτάται τόσο από την ποσότητα που χρησιμποιείτε, όσο και από τον τρόπο που αποθηκευέτεε τα σεντόνια σας.

Το κόλπο που ακολουθεί θα σας δείξει με έναν πολύ εύκολο και έξυπνο τρόπο πώς να αποθηκεύετε τα σετ σεντονιών σας, έτσι ώστε να εξασφαλίσετε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του μαλακτικού για αρκετές ημέρες μετά το πλύσιμό τους. Επιπλέον, θα σας βοηθήσει να έχετε πιο οργανωμένα τα πράγματά σας, αλλά και να κερδίσετε χώρο στην ντουλάπτα ή τα συρτάρια σας, για να αποθηκεύεσετε επιπλέον αντικείμενα.

Αυτό που έχετε να κάνετε, λοιπόν, μόλις σιδερώσετε τα φρεσκοπλυμένα και ελαφρώς αρωματισμένα από το μαλακτικό σεντόνια σας, είναι να τα διπλώσετε όμορφα και να τοποθετήσετε το σετ (σεντόνια, μαξηλαροθήκη και παπλωματοθήκη αν υπάρχει) μέσα στη δεύτερη μαξιλαροθήκη του σετ.

Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε και πιο οργανωμένη την ντουλάπα σας, χωρίς να χρειαστεί να ψάχνετε πού είναι το έτερο ήμισυ του κάθε σεντονιού- μαξιλαροθήκης, αλλά και θα «φυλακίσετε» το άρωμα του μαλακτικού μέσα στην μαξιλαροθήκη που θα λειτουργεί, στην ουσία, ως θήκη του κάθε σετ σεντονιών.

Source link

Μάνια Ντέλου

Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *