Το πολύτιμο Q10 στην πιο βιοενεργή μορφή του – Newsbeast
WOMEN

Το πολύτιμο Q10 στην πιο βιοενεργή μορφή του – Newsbeast


Τι κοινό μπορεί να έχουν η απουσία ενέργειας, τα καρδιακά προβλήματα, η περιοδοντίτιδα και οι νευροεκφυλιστικές παθήσεις; Πιθανά μια έλλειψη του Συνένζυμου Q10 στον οργανισμό μας.

Το Q10 παίζει σημαντικούς  ρόλους: είναι απαραίτητο για την παραγωγή του 95% της ενέργειας στα κύτταρά μας, βοηθά στη διατήρηση της καρδιαγγειακής υγείας και λειτουργεί σαν αντιοξειδωτικό που περιορίζει την καταστροφική δράση των ελεύθερων ριζών. Όταν το Q10 εξαντλείται, η υγεία μας κινδυνεύει καθώς έχουμε απώλεια κυτταρικής ενέργειας και αύξηση των ελεύθερων ριζών, επιταχύνοντας πιθανές αρνητικές εξελίξεις.

Γιατί χρειαζόμαστε το Inno-Q-Nol®

Το Q10 (ουμπικινόνη) για να είναι χρηστικό από τον οργανισμό, πρέπει να μετατραπεί στην «ενεργή» μορφή του, την ουμπικινόλη, η οποία ανιχνεύεται στο αίμα ως ενεργό στοιχείο κατά 90%. Όσο μεγαλώνουμε, η ενδογενής παραγωγή του CoQ10 και η ικανότητα μετατροπής του σε ουμπικινόλη μειώνονται λόγω γήρανσης, οξειδωτικού στρες, περιβαλλοντικών συνθηκών, γενετικών παραγόντων κ.ά. Επίσης, η λήψη στατινών μειώνει τα επίπεδα ουμπικινόλης στον οργανισμό. Το συμπλήρωμα ουμπικινόλης Inno-Q-Nol® αποκαθιστά τα υγιή επίπεδα Q10, συμβάλλοντας στην παραγωγή κυτταρικής ενέργειας και τη μέγιστη αντιοξειδωτική προστασία

Τι είναι το Inno-Q-Nol® 

Είναι ένα Συμπλήρωμα Συνενζύμου Q10 στην πιο βιοενεργή μορφή του, την Ουμπικινόλη Kaneka®, 8 φορές πιο απορροφήσιμη από το απλό Q10.

Η ουμπικινόλη Kaneka® αναγνωρίζεται ως η ποιοτικότερη στον κόσμο. Για τη διασφάλιση  της βέλτιστης αποτελεσματικότητας της ουμπικινόλης, η εταιρεία Innovite ενσωματώνει ένα τελικό στάδιο παρασκευής στο Inno-Q-Nol®: την πατενταρισμένη διαδικασία Q-Nol® (US Patent 6.740.338). Αυτή περιλαμβάνει τρία προστατευτικά επίπεδα για τη σταθερότητα και την απορροφησιμότητα της ουμπικινόλης: Παλμιτικό ασκορβύλιο (βιταμίνη C), τριγλυκερίδια μεσαίας αλυσίδας και εκχύλισμα σπόρων annatto.

Σύμφωνα με την υπάρχουσα βιβλιογραφία και πολλές μελέτες που βασίζονται σε κλινική έρευνα, η Ουμπικινόλη δείχνει ότι παρέχει σημαντικά οφέλη, όπως συμβολή σε:

 • Μείωση των παραγόντων κινδύνου καρδιαγγειακών παθήσεων
 • Μείωση της πίεσης
 • Αύξηση των επιπέδων ενέργειας και της πρόσληψη οξυγόνου σε κάθε κύτταρο του οργανισμού (και στους αθλητές)
 • Αντιοξειδωτική προστασία και ελάττωση του οξειδωτικού στρες
 • Υγιή επίπεδα σακχάρου στο αίμα
 • Υποστήριξη της αναπνευστικής λειτουργίας
 • Μείωση της χρόνιας κόπωσης
 • Αντοχή στη μυϊκή κόπωση
 • Προστασία από πονοκεφάλους/ημικρανίες
 • Βελτιωμένη αναπαραγωγική ικανότητα
 • Αντιμετώπιση νευροεκφυλιστικών παθήσεων, Parkinson, Alzheimer κ.ά.
 • Θεραπεία της περιοδοντίτιδας

Μη ΓΤΟ (non-GMO), Χωρίς γλουτένη, σόγια, αλλεργιογόνα, γαλακτοκομικά, τεχνητά χρώματα ή αρώματα.

Ενεργή μορφή CoQ10, έτοιμη για το σώμα μας, εγγυημένα σταθερή,  για μέγιστη αποτελεσματικότητα με την εγγύηση της Medmelon. Εσύ καλύτερα!

Παρασκευάζεται στον Καναδά από την Innovite. Προϊόν ΕΟΦ. Αποκλειστική Διανομή: MedMelon, τηλ. 2310 449441, medmelon.gr 

Source link

Μάνια Ντέλου

Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *