Το συστατικό που πρέπει να αποφεύγετε στα προϊόντα ομορφιάς που επιλέγετε – Newsbeast
WOMEN

Το συστατικό που πρέπει να αποφεύγετε στα προϊόντα ομορφιάς που επιλέγετε – Newsbeast


Η αγορά των προϊόντων για την περιποίηση του προσώπου και του δέρματός σας, γενικότερα, θα πρέπει να αποτελεί μια σχολαστική διαδικασία κατά την οποία ελέγχετε προσεκτικά τα συστατικά που περιέχουν. Κι αυτό γιατί δεν θέλετε η εφαρμογή τους να έχει αρνητικά αποτελέσματα στο δέρμα σας, η οποία μπορεί να συνδεθεί με αλλεργίες, κνίδωση, ερεθισμούς κ.α.

Ένα από τα συστατικά, όπως αναφέρει το www.realsimple.com, τα οποία πρέπει δια ροπάλου να αποφεύγετε σύμφωνα με τους δερματολόγους, δεν είναι άλλο από το άρωμα σε αυτά τα προϊόντα. Ένας παράγοντας που για τις περισσότερες από εμάς δρα ως το βασικό κριτήριο για την επιλογή του. Ποια δεν θέλει, άλλωστε, το δέρμα της να μυρίζει υπέροχα;

Αντιθέτως, κατά την επιλογή των προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας σας πρέπει να διασφαλίσετε ότι δεν περιλαμβάνουν συνθετικά αρώματα πριν τα μυρίσετε ή ακόμη περισσότερο πριν τα εφαρμόσετε στο δέρμα σας.

Μάλιστα, σύμφωνα με το άρθρο, η συντριπτική πλειονότητα των συγκεκριμένων προϊόντων περιέχει αμιγώς χημικά παραγόμενες συνθέσεις αρωμάτων, οι οποίες έχουν αποδειχθεί ότι προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις στο δέρμα, πονοκεφάλους, αλλεργίες, εξανθήματα κ.α.

Source link

Μάνια Ντέλου

Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *