** ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ **

Ανοίγει μια καινούργια ενότητα για Επείγοντα περιστατικά, που χρειάζονται την άμεση επέμβαση μας.

Χρειαζόμαστε άτομα για να μας βοηθήσουν στην μεταφορά ζώων, προσωρινή φιλοξενία, άμεση επέμβαση σε κακοποίηση, οικονομική βοήθεια για τις στειρώσεις, για επείγουσα ιατρική φροντίδα κά..

Όσοι ασχοληθούν και θέλουν να βοηθήσουν παρακαλώ ενημερώστε μας για περισσότερες πληροφορίες… himaira@himaira.gr

Εγκαταλείφθηκαν στη Σκάλα Ωροπού και κινδυνεύουν άμεσα από γκρέιντερ…. Αν δεν βρεθεί προσωρινή φιλοξενία

Εγκαταλείφθηκαν στη Σκάλα Ωροπού και κινδυνεύουν άμεσα από γκρέιντερ που πρόκειται να σκαλίσει το χωράφι, καθώς και από την έκθεση στους φυσικούς κινδύνους. Είναι επτά πανέμορφα κουτάβια, 1,5 μηνός περίπου και επείγει η προσωρινή φιλοξενία ή υιοθεσία τους.

22950 37763 (ΜΕΤΑ ΤΙΣ 16:00)

22950 32904 (ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ)

6937 895857 (ΜΟΣΧΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ)

Ετοιμόγεννη σκυλίτσα κ με πρόβλημα στη σπονδυλική στήλη! Χρειάζεται άμεση βοήθεια…

Είναι μια σκυλίτσα, κυνηγόσκυλο ,που κάποιος ΚΑΛΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ, απ αυτούς που βοηθάνε το περιβάλλον, ξέρετε, την παράτησε και έχει σοβαρό πρόβλημα (ή εκ γενετής ή κατά την διάρκεια έγινε ) στην σπονδυλική της στήλη και στα πίσω πόδια.

Είναι επικίνδυνα εκεί που είναι.

Ένας κύριος την προσέχει αλλα πάλι δεν είναι ασφαλές μέρος για κουταβάκια που μάλλον από μέρα σε μέρα  γεννάει.

Είναι μικροκαμωμένη και μπορεί να μην μπορεί να γεννήσει λόγο του προβλήματος της.

Είναι στα έργα του ΟΣΕ από την μεριά που ήταν τα τραίνα του Σταθμού Πελοποννήσου σε ένα εργοτάξιο μέσα, δίπλα από τον φυλάκιο.

Είναι πολύ καλή και φοβισμένη!

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ 6973 440661

Θηλυκό σκυλάκι απειλείται με ευθανασία αν δεν βρεθεί σπίτι να φιλοξενηθεί..

Θηλυκό σκυλάκι 2 μηνών (Λαμπραντόρ με λυκόσκυλο), το οποίο αν δεν βρει άμεσα σπίτι έχουν δώσει εντολή κάποιοι ανεύθυνοι-ηλίθιοι να του κάνουν ευθανασία.

Μάλιστα το θεώρησαν το καλύτερο ύστερα από σκέψη, γιατί σκόπευαν να το αφήσουν στο δρόμο και να πεθάνει από την πείνα ή από αυτοκίνητα.

Σας παρακαλώ βοηθήστε να του βρούμε ένα σπίτι άμεσα.

Είναι υγιέστατο.

Επικοινωνία στο hoeleni@hol.gr

Ντόμπερμαν παρατημένο σε αυλή στην Λιβαδειά..

Στην γειτονιά μιας φίλης μου βρίσκεται σε μια ταράτσα εδω και ένα χρόνο ένα ντομπερμαν.

Εκεί το έχουν εγκαταλείψει από κουτάβι σχεδόν. Μέχρι πριν το καλοκαίρι σε εκείνο το σπίτι ζούσε η θεια αυτουνου που το παράτησε, η οποία όμως δεν μπορούσε να φροντίζει το σκυλί λογω αλτσχαιμερ. Το καλοκαίρι η θεια μπήκε σε ίδρυμα και το σκυλί έμεινε μόνο, Μια φορά την εβδομάδα πήγαινε εκείνος ο άψυχος και το ταΐζε. Του έβαζε μισό τσουβάλι τροφή και έναν κουβά νερό, και αυτό ήταν όλο. Ποτέ του δεν το έβγαλε από εκεί και ποτέ του δεν καθάριζε τις ακαθαρσίες.

Οι γείτονες δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια. Τον Ιούνιο περίπου μάζεψαν υπογραφές και πήγαν στην αστυνομία για καταγγελία. Φυσικά οι αστυνομικοί έκαναν τις κότες και τους έγραψαν κανονικά. Ούτε καν όταν τους έκαναν παράπονα επειδή το σκυλί γαυγίζει όλη μέρα και όλη νύχτα (θυμηθείτε ότι όταν κάποιος καλεί την αστυνομία επειδή ο γείτονας έχει δυνατά την μουσική αυτοί αμέσως τρέχουν)!

Μάλλον ο "κύριος" έχει άκρες στην αστυνομία. Τις ίδιες μέρες πήγαν στο υγειονομικό, το οποίο μόνο μετά από κάνα μήνα έστειλε μια υπάλληλο για αυτοψία. Ο "ιδιοκτήτης" (χαρά στα μούτρα του) ποτέ δεν έλαβε υπόψη φυσικά ποτέ τις παρατηρήσεις των γειτόνων, καθόσον η αστυνομία δεν του ψιθύρισε καν στο αφτί καμιά παρατήρηση.

Αυτή την στιγμή το σκυλί φθίνει. Πλέον δεν ακούγεται τόσο πολύ και η ζωή στην ταράτσα το έχει τρελάνει. Για να έχετε μια εικόνα σκεφτείτε το ατελείωτο σβούρισμα που κάνουν στα κλούβια τα σκυλιά των puppy mills. Κανένας από τους γείτονες δεν μπορεί να το πάρει στο σπίτι του ούτε για φιλοξενία.

Αν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να φιλοξενήσει το σκυλί σε καμιά αυλιτσα, γιατί δεν ξέρω καθόλου πως θα τα πήγαινε με αλλα σκυλιά, ας μου πει, και τα κτηνιατρικά έξοδα τα αναλαμβάνουμε ρεφενέ μαζί και με όλη τη γειτονιά.

Επίσης, αν κάποιος έχει κάποια άκρη στην αστυνομία, στο υγειονομικό, η σε οποιαδήποτε αρχή μπορεί να βοηθήσει

Επικοινωνία  himaira@himaira.gr

Λευκός αδέσποτος σκυλάκος στη Θεσσαλονίκη, ζητά σπίτι ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ

Ο υπέροχος κούταβος της φωτογραφίας διαμένει πλέον στο τέρμα των λεωφορείων της Πυλαίας.

Είναι καινούργιος στην περιοχή, και φαίνεται ότι τον πέταξαν εκεί πρόσφατα γιατί έχει ακόμα στο τρίχωμα του λαιμού του σημάδι από λουρί.

Φαίνεται να είναι μηνών, κι ενώ στην αρχή ήταν πολύ επιφυλακτικός, μόλις μας εμπιστεύτηκε μας έκανε κάτι παιχνίδια!!!

Δε μας έκανε καρδιά να τον αφήσουμε.

Παιδιά, προωθήστε τον μήπως βρεθεί κάποιος να τον θέλει, κι εμείς αναλαμβάνουμε όλα τα κτηνιατρικά…