** Αρχική Σελίδα ** // Επικοινωνία //

Google


 

Add to Google

 Add to Google Toolbar

 

Διακοπές

 

Σας προτείνουμε μέρη για τις διακοπές σας, όπως επίσης δείτε τον κατάλογο με τα ξενοδοχεία που δέχονται κατοικίδια… Γιατί αξίζουν και αυτά τις διακοπές τους…

Προορισμοί

Καβάλα / Παγγαίο ‘Ορος

Το Παγγαίο όρος είναι το σημαντικότερο βουνό του Νομού Καβάλας. Η ψηλότερη κορυφή του είναι το Μάτι με υψόμετρο 1956 μ. Αναφέρεται από την αρχαιότητα για τα μεταλλεία χρυσού. Το Δασαρχείο Καβάλας έχει την ευθύνη της προστασίας του στο μεγαλύτερο μέρος του.

 

Περισσότερα…


Δωδεκάνησα / Λέρος

Πολλές φυσικές ομορφιές, βραχώδεις δαντελωτές ακτές, αμμουδιές, αλλά και ιστορικά μνημεία συνθέτουν την εικόνα της Λέρου. Εχει πολλούς όμορφους και ασφαλείς κόλπους. Ενας απ’ αυτούς είναι και το λιμάνι της, το Λακκί. Oι περισσότεροι κάτοικοι του νησιού ζουν στο Λακκί και στους οικισμούς Πλάτανο, Aγία Mαρίνα και Παντέλι. Tο νησί έχει καλό οδικό δίκτυο και συχνή συγκοινωνία που θα σας διευκολύνει να γνωρίσετε τα αξιοθέατά του και τις φυσικές ομορφιές.

Περισσότερα…


Τρίκαλα / Ελάτη

Ότι και να πει κανείς για τα μέρη αυτά, είναι λίγο… Πραγματικά τα λατρεύουμε και μαζί μας εμάς τα τελευταία χρόνια δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα. Απίστευτη βλάστηση, ωραία σπίτια, διασκέδαση, χιονοδρομικό κέντρο και η φύση… σε μεγάλα κέφια! Απολαύστε την!

 

Περισσότερα… 

 

 

 

 

 

 

Είπαν για τις Γάτες..

Είναι δύσκολο να κερδίσεις τη φιλία μιας γάτας. Είναι ένα ζώο – φιλόσοφος…. αγαπάει τις δικές της απλές και όμορφες συνήθειες και απεχθάνεται τον ακραίο συναισθηματισμό. Θα γίνει φίλη σου, αν σε θεωρήσει άξιο της φιλίας της, μα ποτέ δεν θα γίνει σκλάβα σου..

Theophile Gautier

Stop using animals in the circus!sign Petition!By himaira 

Τhe Green Αlbum – το πρώτο πράσινο album στην Ελλάδα