Βγήκε το πόρισμα για το θάνατο του Μάθιου Πέρι - Τι είναι η κεταμίνη που σκότωσε τον ηθοποιό και γιατί τη χρησιμοποιούν οι αντικαταθληπτικοί;
CELEBRITIES

Βγήκε το πόρισμα για το θάνατο του Μάθιου Πέρι – Τι είναι η κεταμίνη που σκότωσε τον ηθοποιό και γιατί τη χρησιμοποιούν οι αντικαταθληπτικοί;


Ο δημοφιλής και πολυαγαπημένος ηθοποιός από τα “Φιλαράκια” Μάθιου Πέρι σκόρπισε θλίψη, πριν από δύο μήνες, όταν ανακοινώθηκε ότι βρέθηκε νεκρός, στο τζακούζι του σπιτιού του. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έφερε στο φως της δημοσιότητας, ο ηθοποιός πέθανε από “τις οξείες επιπτώσεις της κεταμίνης”, ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της κατάθλιψης και χρησιμοποιείται επίσης ως “ψυχαγωγικό” φάρμακο.


Το Γραφείο του Ιατροδικαστή της Κομητείας του Λος Άντζελες δημοσίευσε την τοξικολογική έκθεση, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι ο Πέρι είχε λάβει θεραπεία με έγχυση κεταμίνης για την κατάθλιψη και το άγχος μιάμιση εβδομάδα πριν από το θάνατό του. Η κεταμίνη στο σύστημά του τη στιγμή του θανάτου του, ωστόσο, “δεν θα μπορούσε να είναι από αυτήν τη θεραπεία έγχυσης, καθώς ο χρόνος ημιζωής της κεταμίνης” είναι 3 έως 4 ώρες ή λιγότερο.

Σύμφωνα με τον Ιατρικό Εξεταστή, η συγκέντρωση κεταμίνης στον οργανισμό του Πέρι ήταν τόσο μεγάλη που συνήθως δίνεται σε ασθενείς σε γενική αναισθησία και γι’ αυτό προκάλεσε τόσο καρδιαγγειακή υπερδιέγερση όσο και αναπνευστική καταστολή. Στο αίμα του ηθοποιού δεν βρέθηκαν στοιχεία αλκοόλ, μεθαμφεταμίνης, κοκαΐνης, ηρωίνης, PCP ή φαιντανύλης.

Επομένως οι παράγοντες που συμβάλλουν στον θάνατο του Perry περιλάμβαναν πνιγμό από την καταστολή λόγω της κεταμίνης, στεφανιαία νόσο και φαινόμενα βουπρενορφίνης. Η βουπρενορφίνη χρησιμοποιείται για την απομάκρυνση των εξαρτημένων από τα οπιοειδή.

Αυτό που ωστόσο προκαλεί ενδιαφέρον… είναι ότι ο Πέρι υποβαλλόταν σε θεραπεία με έγχυση κεταμίνης κάθε δεύτερη μέρα για αρκετό καιρό, αλλά 6 μήνες πριν πεθάνει, ένας νέος γιατρός αποφάσισε ότι ο ηθοποιός τα πήγαινε αρκετά καλά ώστε να μην χρειάζεται τόση ποσότητα της θεραπείας πια. Η έκθεση του ιατροδικαστή δεν αναφέρει πόσο συχνά έπρεπε ο Πέρι να λαμβάνει τη θεραπεία με έγχυση κεταμίνης τους μήνες πριν πεθάνει.


Αν και το κάπνισμα δεν αναφέρθηκε ως παράγοντας που συνέβαλε στο θάνατο του Perry, η έκθεση σημειώνει ότι κάπνιζε τουλάχιστον 2 πακέτα τσιγάρα την ημέρα και είχε ΧΑΠ (Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια), εμφύσημα και διαβήτη. Τα στοιχεία επίσης δείχνουν ότι ο Πέρι ήταν καθαρός από παράνομες ναρκωτικές ουσίες και νηφάλιος από το ποτό εδώ και 19 μήνες.

Source link

Μάνια Ντέλου

Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *