Υποδεχθείτε το BEAUT-e-POINT – Newsbeast
WOMEN

Υποδεχθείτε το BEAUT-e-POINT – Newsbeast


Το digital συναντά το physical σε μία εμπειρία λιανικής που έρχεται από το μέλλον. Στόχο έχει να δώσει αξία στον καταναλωτή και να μετατρέψει τις αγορές στο φαρμακείο σε μια δια δραστική, γρήγορη και ευχάριστη εμπειρία. Το Φαρμακείο του μέλλοντος, είναι πλέον ένα βήμα πιο κοντά με την παγκόσμια καινοτομία του ψηφιακού ραφιού (BEAUT-e-POINT), που μελετήθηκε και υλοποιήθηκε αποκλειστικά στην Ελλάδα.

Στην ψηφιακή εποχή, το μέλλον του λιανικού εμπορίου καθορίζεται πλέον από τις εμπειρίες που λαμβάνει ο καταναλωτής, την εξυπηρέτηση και τη ταχύτητα μέσα από τη χρήση προηγμένων ψηφιακών τεχνολογιών.

Το ψηφιακό ράφι, είναι αποτέλεσμα συνεργασίας των τμημάτων marketing VICHY & Business Development LOreal Cosmetique Active Hellas, με την εταιρεία τεχνολογικής & τεχνικής υποστήριξης Vision To Watch και τη διαφημιστική εταιρεία SolidHavas.

Στα BEAUT–e-POINT ο καταναλωτής, μπορεί να προηγηθεί στα δια δραστικά ψηφιακά ράφια. Έχει τη δυνατότητα να δει τις συνθέσεις των προϊόντων VICHY, να διαβάσει αναλυτικές πληροφορίες, να παρακολουθήσει video ή tutorial video των προϊόντων, καθώς και να λάβει προσωποποιημένες ρουτίνες ομορφιάς σύμφωνα με τις ανάγκες του. Έχοντας διαμορφώσει πλέον το καλάθι του μπορεί να λάβει δείγματα της επιλογής του, εξοικονομώντας χρόνο και αποφεύγοντας τις ουρές.

Υποδεχθείτε το BEAUT-e-POINT – Newsbeast

Η νέα αυτή καινοτομία, υπογραμμίζει τη συνεχή δέσμευση της εταιρείας ως στρατηγικού συνεργάτη για την ανάπτυξη της αγοράς των δερμοκαλλυντικών, δημιουργώντας μια διακαναλική αγοραστική συμπεριφορά που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

Αυτή τη στιγμή, το BEAUT-Ε-POINT υπάρχει διαθέσιμο σε τρία σημεία της Αττικής Φαρμακεία Γιαγιάκου Αικ (Αιγάλεω), Φαρμακείο Κάτσαρης Νίκος (the mall Athens), Hondos Center (Γλυφάδα), ενώ πολύ σύντομα θα επεκταθεί και σε άλλα μέρη της Αθήνας αλλά και της Ελλάδας.

Source link

Μάνια Ντέλου

Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *